SUP tocht Twiske

Sup tocht Twiske Oostzaan

Sup clinic twiske

Sup tocht Twiske of Oostzaan

Voor groepen van 4 tot 35 personen bieden wij het hele jaar door 2 sup tocht mogelijkheden binnen het Twiske en Oostzaan: In de wintermaanden warme winter wetsuits en schoentjes aanwezig! Koud zul je het niet krijgen.

 1. Sup tocht met begeleiding (oefeningen op het water). Vanaf 6 deelnemers
 2. Sup tocht zonder begeleiding (korte instructie). Vanaf 4 deelnemers

Twiske

Sup met je groep de mooiste natuur sup tocht van misschien wel heel Nederland! We hebben een ontzettend mooie sup ronde (in de top tien mooiste suproutes van Nederland!) van ongeveer 4 km door het zuidelijk deel van het Twiske. Starten vanaf Parkeerplaats P2. Beschut tegen wind, geen ander vaarverkeer. 100% natuur. Het Twiske is toegewezen als natura 2000 gebied. Smalle kringelende sloten en vaarten, overhangende bomen. Bukken voor de boeren bruggen. Prima beschut ook bij mindere weersomstandigheden. Deze ronde is voor iedereen vanaf een jaar of 12 zelfstandig te doen. *Jeugd onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Oostzaan en Oostzanerveld

Natuurlijk denk je bij suppen meteen aan het mooie Twiske. Maar laat je vooral eens verrassen met een ontzettend leuke en mooie suptocht door en langs Oostzaan met al zijn geschiedenis en ontdek dat Oostzaan niet zomaar een dorpje is, maar een hele geschiedenis kent met al zijn oude buurtschappen en handelsgeest. Ontdek de schoonheid van het dorp vanaf het water. Verken het beschermde veengebied van het Oostzanerveld met al zijn sloten, vaarten en bruggetjes. 

 • Oostzaan Villagetour
  • Onze jaarrond suproute door zijn beschutte karakter! Ook mogelijk in de wintermaanden bij rustig en zonnig weer. Start vanaf de Kolksloot Oostzaan. (Sup)stijger achter de gemeente werf nabij de AVIA en rotonde. Op 15 minuten loopafstand het Van Der Valk hotel. Mooie sup ronde langs de westplas, over de ringvaart, en door het dorp.
 • Oostzanerveld: 
  • Het hele jaar rond kun je op afspraak met je groep starten vanaf de Stationstraat in Oostzaan en het mooie beschermde veengebied ontdekken. Dit gebied heeft zoveel mogelijkheden!

Sup tour met begeleiding

We starten met een korte instructie op het land. Al vrij snel gaan jullie het water op met de instructeur en gaan we verschillende sup technieken oefenen. De juiste peddel techniek, balans oefeningen en draai technieken. Ondertussen maken we met de groep een leuke en mooie tocht. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud weer (tussen 8 en 17 graden) zijn warme zomer of winter wetsuits inbegrepen. Er gaat een gids/trainer van ons mee.

Kosten p.p. :

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Duur 1,5 uur tot max 2 uur. Het hele jaar door!

Sup tour zonder begeleiding

Jullie krijgen van ons vooraf een korte sup instructie op het land zodat je goed voorbereid met je eigen groep een mooie route gaat suppen. Deze leggen we aan je uit en is eenvoudig te volgen. Peddel en ontdek! Dit is een veilige sup route en voor iedereen vanaf een jaar of 12* zelfstandig te doen. Er gaat geen instructeur van ons mee. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud/fris weer ook wetsuits. Er gaat geen gids/trainer van ons mee. Jullie suppen de route zelfstandig.

Kosten p.p. :

 • 4 t/m 10 deelnemers 25,00
 • 11 t/m 16 deelnemers 22,50
 • Boven de 16 deelnemers 20,00
 • Jeugd en/of sportgroep: check onze speciale clinic!

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Duur 1,5 uur tot max 2 uur. Het hele jaar door!


Sup tocht met je eigen klas of hele school?

Dat kan! We hebben een speciaal sup programma voor scholen met op schoolgroepen aangepaste prijzen! Check onze schoolsup pagina hier……..


Reserveren:

Een suptour/clinic met je eigen groep vanaf 6 deelnemers kan bij ons op een eigen gewenste dag via het ‘snelle aanvraag formulier’ worden gereserveerd.

Ben je met minder dan het minimum aantal deelnemers?

Bekijk hier onze losse Sup verhuur mogelijkheden. Of bekijk de mogelijkheden voor een sup introductie les. Deze is mogelijk als (prive)les voor 1 persoon tot een kleine besloten groep van 5 personen.

Kleding advies:

Sportieve kleding welke nat mag worden volstaat in de periode van 15 mei tot 15 september. Wetsuit is dan vaak al te warm. Bij temperaturen onder de 17 graden wordt een wetsuit/shorty ter beschikking gesteld.

Deelnemers 12 jaar of jonger*: 

Jeugd deelnemers van boven de 12 kunnen prima zelfstandig suppen. Jeugd onder de 12 jaar kan eventueel met zijn tweetjes op de sup, of erop bij een ouder/begeleider. Mogelijk dat jullie ivm de wind/weer een ander route advies krijgen. Sup activiteit wordt aangepast aan de ‘minst’ goede supper. Kiezen jullie voor een sup tour zonder begeleiding van onze kant? Jeugd onder de 16 jaar moet dan worden begeleidt door een volwassen ouder/begeleider.

Veiligheid en fitheid:

Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B en goed kunnen zwemmen. Tevens moet je in staat zijn om na het vallen zelfstandig weer op de sup te kunnen komen.

Het weer:

Natuurlijk gaan we ervan uit dat het mooi weer is, maar het blijft nederland. Ook bij minder weer gaat het suppen gewoon door. Wetsuits (hebben wij ter beschikking) of sportkleding welke nat mogen worden volstaan. Alleen bij gevaarlijk weer zullen wij annuleren. Regen en wind is bij ons geen reden tot annuleren. En… Ook bij minder weer is het een feestje om op het water te staan en te suppen. Dat garanderen wij. 🙂

Opmerking: Zijn jullie met meer dan 20 deelnemers, dan zetten wij ook de 7/8 persoons XL megasups in. Dan kunnen jullie met 35 personen tegelijk deze ontzettend mooie sup ronde suppen. Eventueel halverwege wisselen tussen de sups en megasups. Eigen langere tocht? Informeer naar de mogelijkheden!

Reacties zijn gesloten.