SUP introductie & tour

SUP introductie & tour

Sup Bootcamp Twiske


SUP introductie & tour

 • Aanmelden met je eigen groepje van minimaal 3 personen. Meerdere groepjes kunnen worden samengevoegd tot een grotere groep.
  • Aanmelden kan vanaf 3 dagen voorafgaand aan je gewenste dag. Dan hebben wij goed zicht op het weer en of het kan doorgaan.
 • Liever met je eigen besloten groep? Prive met je eigen groep vanaf 5 deelnemers mogelijk op eigen dag en tijdstip!
 • Los aansluiten is helaas bij ons niet mogelijk.

Intro: vrijdag 19:00 | Tour: vrijdag 19:30

Een mooie rustige introductie en tour voor maximaal 8 personen met instructeur(s)! Voor iedereen vanaf 14 jaar.

Introductie: 19:00 uur

Voor iedereen die nog nooit op de sup heeft gestaan starten we om 19:00 met de introductie les. We leggen de basistechnieken kort uit en gaan dan snel het water op om te oefenen.

Tour: 19:30 uur

Heb je al een keer een sup introductie gehad of kun je al een beetje suppen, of vind je het gewoon leuk om met een groepje te suppen, dan ben je helemaal welkom om aan te sluiten bij de tour. We vertrekken om 19:30 voor een ronde van ongeveer 1 a 1,5 uur. Iedereen die het leuk vindt om gezellig in een rustig tempo op het water te genieten op de sup is welkom om hierbij aan te sluiten! Geniet van de natuur en de mooiste plekken op het water.

Iedereen van 14 tot 100 jaar met minimaal zwemdiploma B kan aansluiten. Elke deelnemer krijgt een eigen sup en peddel. Wetsuit is eventueel voor 5 euro bij te huren (niet mogelijk tijdens corona periode).

Let op, ivm corona geen toilet, kleedruimte of opslag beschikbaar! Poncho of omkleed handdoek meenemen. Laat waardevolle spullen thuis of doe ze in een waterproof zak in een rugzak. Kom al in je sportkleding, het liefst op de fiets en draag schoenen welke nat mogen worden.

Kosten introductie & tour: 

 • Introductie & tour: 25,- p.p
 • Tour only: 20,- p.p.
 • Gaat door als we vrijdagmiddag 16:30 minimaal 4 aanmeldingen binnen hebben. Dan sturen we ook de aanvullende informatie.

Aanmelden: vanaf 3 dagen voorafgaand aan de les. Geef even aan of je alleen de tour wilt doen of de introductie en tour.

Aanmelden graag via de what’s app. Dan hebben we meteen je nummer en kunnen we toevoegen aan de verzendlijst voor aanvullende informatie, locatie en het tikkie betaalverzoek. Pas na betaling is je reservering geboekt. Wil je met meerdere mensen aanmelden, geef dan van elk persoon naam en telefoonnummer door.

Waarom kunnen we niet eerder aanmelden?

Ongeveer 3 dagen van te voren hebben we redelijk zicht op het weer voor de avond sup en weten we vrij zeker of het door kan gaan of niet. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd in administratie en kunnen wij het overzicht behouden.


Kleding advies:

 • Zomermaanden: Sportieve kleding en schoenen welke nat mogen worden. Neem een dun windjack mee voor als je er toch invalt en het een beetje fris krijgt. Je peddelt jezelf dan vrij snel weer warm. Wetsuit is eventueel los bij te huren (5,-). (geen verhuur tijdens corona periode)
 • Wintermaanden: Ja, ook in de winter kun je heerlijk suppen! In de maanden met de R in de maand is een wetsuit verplicht! Een winterset (wetsuit en surfschoentjes) is eventueel los te huren voor 7,50.
 • Let op, geen toilet, kleedruimte of opslag beschikbaar! Poncho of omkleed handdoek meenemen. Laat waardevolle spullen thuis of doe ze in een waterproof tasje.

Locatie:

Voor de afwisseling kiezen we regelmatig een andere startplaats rond of in het Twiske of Oostzaan. Deze geven we van te voren aan je door.

Graag 10 minuten van te voren aanwezig ivm materiaal en omkleden. Starttijden zijn ook echt starttijden. We wachten niet….

sup intro & tour

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.