SUP tocht eigen groep

Sup tocht eigen groep

sup tour stand up paddle twiske

Sup tocht Twiske met je eigen groep!

Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij het hele jaar door 2 sup tour mogelijkheden binnen het Twiske:

  1. Sup tour en clinic met begeleiding.
  2. Sup tour en clinic zonder begeleiding met instructie.

Sup tour met begeleiding en instructie

Binnen het Twiske organiseren wij voor groepen vanaf 6 personen op afspraak een sup tour door het mooie Twiske of Oostzanerveld. De standaard tour is ongeveer 1,5 uur. Willen jullie een langere tocht, dan kan dit uiteraard in overleg.

We starten met een korte instructie. Al vrij snel gaan jullie het water op met de instructeur en gids. Onderweg krijg je tips en doen jullie leuke oefeningen. Veel water plezier gegarandeerd! We laten jullie de mooie plekken van het Twiske zien.

De suptour met begeleiding is vooraf te reserveren.

Kosten p.p. : 27,50 euro per deelnemer. incl alle materialen.

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Het hele jaar door!


Sup tour zonder begeleiding met instructie

Wil je met je eigen groep vanaf 6 personen een mooie sup ronde maken op je eigen tempo? Dat kan! We hebben hiervoor een supermooie sup route van ongeveer 4 km. Duur is max 2 uur. Jullie krijgen van ons vooraf een korte sup instructie. Vervolgens ga je gaat met je eigen groep een mooie route suppen. Deze leggen we aan je uit. Peddel en ontdek! Dit is een veilige sup route en voor iedereen vanaf een jaar of 12 zelfstandig te doen.

Misschien willen jullie wel jullie eigen tour maken. Natuurlijk is dit in overleg ook mogelijk. Ook een dagtocht behoort tot de mogelijkheden.

Je start de sup tour met een korte instructie clinic zodat jullie de basis techniek van het suppen voor jullie tocht onder de knie hebben.

Kosten p.p. : 20,00 incl alle materialen. max 2 uur.

Eigen langere tocht? Informeer naar de mogelijkheden!

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Het hele jaar door!


Reserveren:

Ben je met minder dan 6 deelnemers, dan is het een mogelijkheid om zelf sups te huren. Dat kan vanaf 2 tot 5 personen vanaf 5 dagen voorafgaand aan jullie gewenste datum. Verder vooruit reserveren is bij ons niet mogelijk. Bekijk hier onze losse supverhuur mogelijkheden. Of boek een Prive Sup Clinic.

Kleding advies:

Sportieve kleding welke nat mag worden volstaat in de periode van 15 mei tot 15 september. Wetsuit is vaak al te warm. Bij temperaturen onder de 17 graden wordt een wetsuit/shorty ter beschikking gesteld.

Opmerking bij jeugd deelnemers: 

Jeugd van boven de 12 kan prima aansluiten bij de sup tours. Jeugd onder de 12 jaar kan eventueel met zijn tweetjes op de sup, of erop bij een ouder/begeleider.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.