Sup training Twiske

Sup training Twiske

Sup training Twiske

Sup training Twiske

Sup training in het Twiske Oostzaan. Voor iedereen die samen suppen veel leuker vindt dan alleen! Samen trainen en toeren op de sup. Iedereen met een sup kan hierbij aansluiten. De hele winter door!

Wanneer?

Deze trainingen organiseren we in ons laagseizoen. We zijn dan minder druk met groepen en andere activiteiten. We hebben dan weer de rust om deze ontzettend leuke en gezellige trainingen te organiseren. Het geeft dan ook een stok achter de deur om toch het water op te gaan. Wat voor weer het ook is. Het kan wel eens moeilijk zijn om je spullen te pakken bij slecht weer. Maar na afloop voel je jezelf helemaal top!

  • Woensdagavond van 18:00 tot 19:00 (Update 20 sept: Gestopt i.v.m. te vroeg donker)
  • Zondagochtend van 09:00 tot 10:00

Tijdens de vakanties hebben we geen trainingen. Evenals enkele andere weekenden ivm andere verplichtingen. Deze communiceren we op tijd.

10, 17 en 24 Oktober geen mogelijkheden!

Wat zijn de kosten?

  • Ben je in het bezit van een eigen sup, dan rekenen we 7,50 per training.
  • Wil je een sup van ons huren? Dan komt er 7,50 bij voor de suphuur.
  • Wetsuits zijn eventueel ook bij te huren voor als het water kouder wordt. 2,50 Voor een shorty of 5,- voor een lang wetsuit. Voor meer ervaren suppers volstaat gewone sportkleding.

Voor wie?

Kan je al zelfstandig suppen dan kan je prima deze trainingen volgen. Kun je nog helemaal niet suppen, dan is deze training niet geschikt. Het is geen introductie les. We benaderen deze trainingen als sport. Natuurlijk is er ook veel ruimte om te lachen en te kletsen, maar er wordt ook echt ‘gas’ gegeven. Maar iedereen kan meedoen op zijn eigen nivo. Het is vooral bedoeld om samen te suppen en beter te worden.

Waar?

Zondag training: We starten de sup training op het water bij parkeerplaats P2 aan de Pikpotweg in het Twiske (zuid). Over de brug van de hoofdingang rechtsaf. Voorbij de lage brug thv de Twiske Molen. Na 200 meter links is parkeerplaats P2.

Woensdag training: Voorlopig idem als zondag. Als de dagen te kort worden verplaatsen we hem naar een andere locatie.

Aanmelden?

Je hebt geen verplicht abonnement. Je meldt je aan en betaalt gewoon per keer. Aanmelden kan vanaf 7 dagen voorafgaand aan je gewenste trainingsdag tot 12 uur van te voren. Maximaal 15 plekken beschikbaar. Trainingen gaan door vanaf 4 aanmeldingen. Online aanmelden kan via: (Hieronder verschijnt het online aanmeld formulier. Even geduld aub)

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.