Sup Twiske

Sup Twiske Oostzaan Waterland

Sup Twiske. De stand up paddle mogelijkheden in en rondom het Twiske zijn echt eindeloos! Zowel in de zomer als de winter de mooiste uitval locatie om de omgeving van het Twiske, Zaanstad, Waterland, Oostzanerveld, Ilperveld of Amsterdam te ontdekken.

Sup Twiske

15 Sup sets en 2 mega sups:

Wij beschikken over 15 losse sup sets en over twee 8 persoons mega sups. Wij kunnen dus met groepen tot ongeveer 30 personen in 1 keer een mooie (geoganiseerde) Sup tocht door het Twiske maken. Willen jullie met meer dan 30 personen aansluiten, informeer dan even naar de mogelijkheden.


Sup twiske mogelijkheden:

We organiseren suptochten vanaf 5 deelnemers. Wil je met minder deelnemers aansluiten, dan ben je welkom bij de SUP intro/training. Ben je met een groep vanaf 5 personen, dan kun je op een eigen gewenste datum en tijdstip je tocht reserveren.

Impressie SUP intro&training tijdens vrijdagavond sup:

Suptocht twiske en waterland

Suptocht Twiske. Voor groepen van 5 tot 30 personen verzorgen wij sup tochten door en rondom het Twiske. Het Twiske ligt op een steenworp afstand van diverse toeristische hoogtepunten welke allemaal met de sup zijn te bereiken en ontdekken! Geniet van de natuur en de rust op de sup in het Twiske, het Oostzaner of Ilperveld. Peddel richting Amsterdam, of ontdek het erfgoed van de Zaanstreek. Bezoek de haven van Monnickendam of bekijk de mooie huizen van Broek in Waterland.


Sup | stand up paddle verhuur

Uiteraard is het bij ons mogelijk om een sup te huren en zelf de mooie sup omgeving te verkennen! We hebben achter ons een ontzettend mooie uitgezette suptour liggen van ongeveer 1,5 uur welke je prima zelf of met je eigen groep kan suppen! Uiteraard zijn wij altijd bereid om even een korte veiligheid en techniek introductie te geven voor aanvang.

Samen suppen sup twiske


Suppen en kleding:

Suppen is een inspannende activiteit waarbij veel energie vrijkomt. Energie is warmte. Voorheen was bij ons een wetsuit verplicht, maar hier zijn we vanaf gestapt. Deze is vaak al snel te warm. Ook al val je weleens in het water, sportieve kleding met eventueel een windjack volstaat prima. Je peddelt jezelf snel weer warm.

Ben je een koukleum, of vindt je het naar om misschien een nat pak te halen? Wetsuits zijn te huur voor 5,-. Bij de tours voor grotere groepen zijn deze bij de prijs inbegrepen.

Uitzondering hierbij is suppen voor de jeugd. De jongere jeugd krijgt in principe altijd een wetsuit aan. Deze zijn inbegrepen in de prijs. Zij verliezen veel sneller warmte. Met suppen kun je sportschoenen dragen (welke nat mogen worden) eventueel stellen wij surfschoentjes ter beschikking.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.