Sup Twiske

Sup Twiske Oostzaan Waterland

Welkom bij Sup Twiske! De stand up paddle mogelijkheden in en rondom het Twiske zijn echt eindeloos! Zowel in de zomer als de winter de mooiste uitval locatie om de omgeving van het Twiske, Zaanstad, Waterland, Oostzanerveld, Ilperveld of Amsterdam te ontdekken.

Sup Twiske

Waarom bij ons komen suppen?

Wij waren met onze surfschool in Noordwijk 1 van de eerste HSA/ISA/BSA erkende surfscholen van Nederland met golfsurfen, windsurfen en sup in ons programma. Wij waren in 2006 de eerste surfschool in Nederland met stand up paddle board lessen op zee.

Sup twiske mogelijkheden:

Individueel suppen:  SUP introductie en tour.

Met een groep suppen vanaf 5 personen:

  • 1. Sup tour vennegat twiske 4 km zonder begeleiding incl korte basis instructie en route uitleg/kaart.
  • 2. Sup tour met begeleider/instructeur. Samen met je groep wordt een tijd. afstand afgesproken. Onze begeleider zorgt ervoor dat jullie de weg niet kwijtraken, geeft tips en motiveert!

Impressie SUP introductie en tour


Sup | stand up paddle verhuur

Uiteraard is het bij ons mogelijk om een sup te huren en zelf de mooie sup omgeving te verkennen! We hebben achter ons een ontzettend mooie uitgezette suptour liggen van ongeveer 1,5 uur welke je prima zelf of met je eigen groep kan suppen! Uiteraard zijn wij altijd bereid om even een korte veiligheid en techniek introductie te geven voor aanvang.

Samen suppen sup twiske


Suppen en kleding:

Suppen is een inspannende activiteit waarbij veel energie vrijkomt. Energie is warmte. Voorheen was bij ons een wetsuit verplicht, maar hier zijn we vanaf gestapt. Deze is vaak al snel te warm. Ook al val je weleens in het water, sportieve kleding met eventueel een windjack volstaat prima. Je peddelt jezelf snel weer warm.

Ben je een koukleum, of vindt je het naar om misschien een nat pak te halen? Wetsuits zijn te huur voor 5,-. Bij de tours voor grotere groepen zijn deze bij de prijs inbegrepen.

Uitzondering hierbij is suppen voor de jeugd. De jongere jeugd krijgt in principe altijd een wetsuit aan. Deze zijn inbegrepen in de prijs. Zij verliezen veel sneller warmte. Met suppen kun je sportschoenen dragen (welke nat mogen worden) eventueel stellen wij surfschoentjes ter beschikking.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.