Sup Twiske Oostzaan

Sup Twiske Oostzaan Waterland

Welkom bij Sup Twiske Oostzaan! De stand up paddle mogelijkheden in en rondom het Twiske en Oostzanerveld zijn echt eindeloos! Zowel in de zomer als de winter de mooiste uitval locatie om de omgeving van het Twiske, Zaanstad, Waterland, Oostzanerveld, Ilperveld of Amsterdam te ontdekken. We hebben een compleet netwerk aan suproutes uitgewerkt.

Sup Twiske

Waarom bij ons komen suppen?

Wij waren met onze surfschool in Noordwijk 1 van de eerste HSA/ISA/BSA erkende surfscholen van Nederland met golfsurfen, windsurfen en sup in ons programma. Wij waren in 2006 de eerste surfschool in Nederland met stand up paddle board lessen op zee. Sinds 2011 bieden wij ook sup op binnenwater aan. Wij zijn in dit gebied opgegroeid en hebben zeer veel locale kennis. Kennen het hele gebied op ons duimpje.

Sup mogelijkheden:

We bieden verschillende sup mogelijkheden. Zowel lessen als verhuur. Voor jou alleen of voor met je groep. Voor beginners als gevorderden. Voor met eigen sup of voor met een sup van ons.

Impressie SUP introductie en tour


Sup | stand up paddle verhuur

Uiteraard is het bij ons mogelijk om een sup te huren en zelf de mooie sup omgeving te verkennen! Uiteraard zijn wij altijd bereid om even een korte veiligheid en techniek introductie te geven voor aanvang. Vooraf reserveren kan bij ons vanaf 4 dagen voorafgaand aan jullie gewenste dag vanaf 2 sups voor minimaal 2 uur. Check dus van te voren het weer! Groepen kunnen verder van te voren eigen gewenste dag en tijdstip reserveren via de email.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Suppen en kleding:

Suppen is een inspannende activiteit waarbij veel energie vrijkomt. Energie is warmte. Voorheen was bij ons een wetsuit verplicht, maar hier zijn we vanaf gestapt. Deze is vaak al snel te warm. Ook al val je weleens in het water, sportieve kleding en eventueel een extra windjack mee volstaat prima. Je peddelt jezelf snel weer warm.

Ben je een koukleum, of vind je het naar om misschien een nat pak te halen? Wetsuits zijn te huur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.