Sup verhuur Oostzaan & Twiske

Sup verhuur Oostzaan & Twiske

Sup verhuur Oostzaan & Twiske in het laagseizoen van september tot mei. Ontdek het mooie Oostzaan, Oostzanerveld en of het Twiske met de Sup! Ook tijdens het laagseizoen bieden wij suphuur aan. Tijdens het laag seizoen vanaf september zijn er ook nog heel veel mooie supdagen! Windstil weer met mooie ochtend flarden mist over het water met een opkomende zon zijn de mooiste sup ochtenden van het jaar. En je hoeft er niet eens vroeg voor op te staan! Verhuur is wel een beetje afhankelijk van onze eigen agenda’s (informeer). Sups aanvragen/reserveren kan vanaf 48 uur van te voren. Let op. Dit is geen suples. We leveren alleen sups uit. We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt suppen. Check van te voren de wind en weervoorspellingen!

3 Sup start locaties!

Recreatiegebied Twiske

 • Pikpotweg Parkeerplaats P2 Twiske Zuid
 • Noorderlaaik Surfstrand De Leers Twiske Noord

In het laagseizoen start je sup verhuur vanaf Twiske Zuid. Parkeerplaats P2 aan de Pikpotweg. Deze locatie sluit direct aan op een heel mooie beschutte sup ronde van ongeveer 4 kilometer. Bij weinig wind kun je ook kiezen voor rondje meer, de Claes Compaen route van 7 km vanaf surfstrand ‘de leers’ aan de Noorderlaaik. Beide routes zijn via een kano oversteekplaats te combineren voor een extra lange suptocht van 12 km. Doe deze combi alleen als je fit bent en eten en drinken mee hebt. Na afloop leg je ze op dezelfde plek terug. Wij blijven niet altijd aanwezig. Huren kan geheel contactloos. Je kunt gewoon je gereserveerde aantal supsets pakken. Geen opslag van waardevolle spullen mogelijk. Laat deze zoveel als mogelijk thuis, of neem een waterdichte tas mee. Deze is eventueel bij te huren. Kleding en badhanddoek kun je prima op het strandje achterlaten. Sluit direct aan op de sup routes van het Twiske

Suproute Twiske Zuid Pikpotweg 4,5 km
Suproute Twiske Noord ‘Claes Compaen’ Surfstrand de Leers 7 km

Oostzaan

 • Oostzaan Dromerstraat/Posthoornstraat

Een mooie beschutte sup ronde door ‘het veld’. Je start vanaf de Dromerstraat in Oostzaan. Daar ligt na aanmelding je sup klaar op het grasveld. Je loopt hier vandaan naar het bruggetje en de waterkant. Hier kun je meteen het water op. Een erg leuk startpunt om de omgeving te verkennen en een mooie tocht te maken. Sup langs de molen op de westplas, ontdek de ringvaart. Sup door het Oostzanerveld via de roemersloot naar het Twiske. De mogelijkheden zijn eindeloos. Sluit direct aan op de sup routes van het Oostzanerveld.

 • Je auto kan je gratis parkeren langs het water van de Posthoornstraat. Je steekt hier vandaan lopend het bruggetje over naar de dromerstraat. Daar liggen de sups op het grasveld. Je ziet ze vanzelf liggen. Na afloop leg je ze daar ook gewoon weer neer.
 • Sup verhuur gaat geheel contactloos. Wij zijn niet aanwezig! Je pakt je gereserveerde supset en na afloop leg je hem gewoon weer terug op het grasveld.
 • Geen opslag van waardevolle spullen mogelijk. Laat deze zoveel als mogelijk thuis, of neem een waterdichte tas mee. Deze is eventueel bij te huren en ligt dan klaar bij je sups. 
Suproute Oostzaan Westplas 4,5 km

Combi Route Oostzaan en het Twiske

Ben je al een wat meer ervaren supper, dan kun je ook een tocht maken van 15 km. Deze is te starten vanaf beide startplekken. Dromerstraat Oostzaan of Pikpotweg Twiske zuid P2. Reken op een heel dagdeel. Het is een ontzettend mooie route, maar vraagt wel een fysieke en mentale inspanning. Neem eten en drinken mee.

Suproute Oostzanerveld en Twiske 15 km

Veiligheid:

Start je sup tour altijd tegen de wind in. Kom je niet tegen de wind in, ga dan op je knieën zitten. Draag altijd je leash. Jeugd onder de 12 jaar kan met wind boven de windkracht 3 niet zelfstandig suppen. Jeugd onder de 16 alleen onder begeleiding van een volwassene suppen. Overschat je eigen kunnen niet. Ga niet alleen suppen in afgelegen gebieden. Neem een telefoon en eten en drinken mee in een waterdichte tas als je gaat touren.

Supsnelheid:

 • Een beginnende supper: 2,5 km p/u gemiddeld
 • Een gevorderde supper: 3 tot 5 km p/u gemiddeld
 • Vergevorderde supper: 5 tot 7 km p/u gemiddeld
 • Expert: 7 tot 10 km p/u gemiddeld

Prijzen sup verhuur:

 • 1 losse supset huren is alleen mogelijk vanaf startpunt Oostzaan
 • Vanaf 2 supsets ook te huren in het Twiske.
 • 20,00 voor 2 uur complete supset (sup peddel en leash)
 • Extra aan te geven bij je reservering:
  • 5,00 voor het volgende uur! (Vooruit aangeven!)
  • 5,00 Shorty wetsuit voor gehele huur periode (frisse dagen zomer)
  • 7,50 full wetsuit voor de koudere maanden met de R in de maand
  • 2,50 Surfschoentjes
  • 2,50 Waterproof tas voor mobiel en drinken

Je sups reserveren: 

Email (info@surfandbike.com) de volgende gegevens:

 • Naam
 • Telefoonnummer
 • Gewenste Datum/Starttijd
 • Aantal supsets 
 • Locatie:
  • Oostzaan
  • Twiske Pikpotweg
  • Twiske De Leers
 • Lengte/postuur/schoenmaat ivm mogelijk neopeen

Aanvragen kan vanaf 48 uur voorafgaand aan je/jullie gewenste dag. Check van te voren de weer en wind voorspellingen! Na reserveren en controle beschikbaarheid sturen wij een pinnetje met de exacte locatie waar de sups klaarliggen en het betaalverzoek. Als deze is voldaan liggen de sups klaar.

Het is mogelijk om voor een tocht de sups langer te huren, geef dit dan aan bij je aanvraag. Je sups kunnen namelijk al gereserveerd zijn voor het volgende tijdsblok. Wij zijn niet fysiek aanwezig op deze verhuur locatie. Materialen kunnen ook gereserveerd zijn voor groepen op een andere locatie. Huur aanvragen verder dan 48 uur vooraf worden niet in behandeling genomen!

Vandaag nog huren? Waag een poging, maar geen garanties! 

Locatie via what’s app delen!

Ga ja alleen suppen of suppen in de winter? Deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende of met ons. Huur je bij ons een supset en vertrek je vanaf de dromerstraat, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Ons app nummer staat in de bevestigingsmail.  

Betaling:

Na controle van beschikbaarheid en bevestiging van onze kant versturen wij een betaalverzoek. Na het versturen van het betaalverzoek blijft de aanvraag 1 uur geldig. Heeft betaling niet binnen het uur plaatsgevonden, dan vervalt de aanvraag. Pas na betaling is de reservering definitief. Eventueel kun je dan een nieuwe aanvraag doen. Vooruit betalen is altijd nodig. Er kan ter plekke niet contant voldaan worden.


Aanvullende informatie:

Schade bij huur:

Huren van een complete set is geheel op eigen risico. Zware schades kunnen in rekening worden gebracht aan de huurder. Op het water kun je bijna zo gek doen als je wilt, maar op het land zijn de sups kwetsbaar. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Er zit een kans in dat je set na je gereserveerde eindtijd alweer aan de volgende persoon is verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Let op! Wij rekenen een ‘boete’ van 5,- per supset voor elk kwartier dat een supset te laat wordt ingeleverd!

Verlies/achterlaten supset:

Helaas komt het weleens voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er vanaf 100 euro extra per supset tot 400 euro voor een wingfoilset in rekening gebracht! Wordt je set gestolen, dan wordt het gehele inkoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Overschat je eigen kunnen niet en start een suptocht altijd tegen de wind in.

Kleding advies (Sup):

Sportieve kleding volstaat bij droog weer met weinig wind, bij wind een extra windjack. Wij hebben eventueel wetsuits beschikbaar voor verhuur. Zowel zomer als winter wetsuits. Bij ons kun je dus ook komen suppen op de frissere dagen!

Veiligheid

Wij bieden individuele sporten aan, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen materiaal meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander sporten? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld. Heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek! Vanaf de dromerstraat starten ook gewoon onze hele mooie sup routes. Download gerust 1 van onderstaande afbeeldingen met routes. Alle routes zijn oa door kano oversteek plaatsen en bruggen met elkaar te verbinden.

Waardevolle spullen:

Laat deze zoveel mogelijk thuis. Er is geen opslag mogelijkheid. Wil je je telefoon of autosleutel meenemen? Verpak deze dan in een broodzakje met zipsluiting en neem deze mee in een klein rugzakje. Ook handig om drinkwater in mee te nemen. Eventueel hebben wij waterdichte tasjes te huur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.