Sup verhuur Twiske

Sup verhuur Twiske Oostzaan

Dagelijks supverhuur!

Wil je vandaag nog een sup huren in het Twiske of Oostzanerveld? Bel of app ons dan even! 06-20679152. Proberen wij voor jou/jullie op de afgesproken tijd een supset/wetsuit klaar te leggen. Een sup huren kan in principe dagelijks van zonsopkomst tot zonsondergang!

Een sup huren is vrijwel dagelijks mogelijk. Het kan zijn dat wij groepen hebben staan of bezig zijn met andere activiteiten, vooral in het hoofdseizoen, en daar alle materialen voor nodig hebben. Neem dus vooraf even contact met ons op of het mogelijk is om een sup te huren om teleurstelling te voorkomen.

Top startplek is het surfstrand in Twiske Oostzaan. met directe aansluiting op diverse sup en kano routes.

Sup vooraf reserveren vanaf 4 sups

Wil je voor een bepaalde dag reserveren? Dat kan vanaf 4 personen of meer. Ontdek het mooie Waterland met zijn Twiske, Oostzaner en Ilperveld op de Sup! Misschien wel het mooiste sup gebied van Nederland op slechts 5 minuten van de Amsterdam. Diverse opstap locaties mogelijk.

Sup verhuur Twiske Amsterdam

Sup verhuur: Het hele jaar mogelijk!

Ontdek onze mooie omgeving per sup! Wij zitten midden in misschien wel de mooiste sup regio van Nederland. Wij kennen het gebied en geven je graag advies voor mooie routes en eventuele startpunten. Wij weten bij elk weer en windrichting voor iedereen een leuke passende route.

 • Stap 1: Bel 06-20679152
 • Stap 2: Geef aantal supsets & wetsuits door.
 • Stap 3: Geef de starttijd, geschatte duur en startlocatie door
 • Stap 4: Wij sturen een betaalverzoek. Na betaling staat de reservering*
 • Stap 5: Alles ligt voor je klaar en ontdek de omgeving op de sup!
 • Stap 6: Afronden 2 mogelijkheden:
  • Je geeft een belletje als je klaar bent en we halen de sups weer op.
  • We zijn op een afgesproken tijdstip op de afgesproken plek.

Vanaf 4 personen kun je voor een bepaalde datum reserveren. Ben je met minder dan 4 personen, dan kan je alleen op de dag zelf reserveren. Verhuur is afhankelijk van beschikbaarheid. Neem van te voren altijd even contact op om te kijken of er op het gewenste tijdstip voldoende supsets aanwezig zijn.

*Mocht de gereserveerde duur worden overschreden, dan behouden wij het recht voor om de overschreden duur achteraf in rekening te brengen. (per 15 minuten).


Prijzen: Board+Paddle+Leash

 • 10,00 per uur
 • 7,50 extra uur
 • 2,50 per extra kwartier
 • 35,00 daghuur
 • 150,- weekhuur*

Wetsuits jeugd en volwassenen alle maten aanwezig:

 • 5,- per uur
 • 2,5,- extra uur

Mega Sup verhuur: 7 persoons SUP + Peddels

 • Megasup 7 personen 70,- per uur
 • Megasup 7 personen 55,- extra uur
 • Megasup 7 personen 15,- extra kwartier
 • Dagdeel 4 uur 175,-
 • Hele dag 225,-

Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld.  Misschien wel de mooiste suproute van de regio ligt achter het strandje aan het Vennegat in het Twiske. Een tocht van ruim 3 km over mooie slingerende sloten en kanalen met overhangende bomen en ‘mangroven’ eilandjes. Maar heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek!

Kleding advies:

Uiteraard hebben wij ook wetsuits in de verhuur. In alle maten! Van 6 jaar tot xxl. Vooral bij frisser weer of als het je eerste keer is, is het aan te raden om een wetsuit te gebruiken. Ben je al vaker wezen suppen en heb je al controle en balans, dan volstaat sportkleding met schoenen welke nat mogen worden prima. Bij temperaturen boven 18 graden en weinig wind volstaat sportkleding. Voor jeugd adviseren wij altijd een wetsuit.


Mega Sup 7 persoons Sup verhuur

Mega Sup verhuur! Samen met je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten een mooie suptocht maken op 1 van onze 7 persoons sups. Ideaal om ook de allerjongste suppers mee te nemen. Een ontzettend leuk zwem platvorm. Peddel het bijvoorbeeld het hele twiske over en leg aan bij de water avonturen speelplaats aan de Den Ilp kant van het Twiske. Lekker spelen en lunchen en weer terug. Iedereen krijgt een eigen peddel. Woon je in de omgeving van Waterland, dan kunnen wij eventueel ook de mega sups bij u thuis afleveren. Vergeet niet een lunchbox mee te nemen!

Suppen Oostzanerveld

Aanvullende info mega sup verhuur:

Let op! Bij verhuur vragen wij bij uitlevering een borg van 75 euro en identificatie. Bij schade zal het schadebedrag in rekening worden gebracht. Bij diefstal/verlies zal het totale inkoopbedrag in rekening worden gebracht. Uiteraard zorgen wij dan voor de gegevens voor je verzekering. Wij leveren ook af in de directe regio. Feestje thuis en wil je met een groep suppen op de megasup? Dat kan!

Wil je artikelen langer huren, meerdere sets huren of heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zorgen ervoor dat de mega sup opgepompt is bij aflevering. Leash en een extra losse sup voor begeleiding/veiligheid wordt bijgeleverd.


Mobiele verhuur rondom Twiske

Ideaal voor een supfeest bij je thuis!

Wij brengen ook sup sets naar een eigen gewenste locatie binnen de Regio. Binnen 5 km van het Twiske leveren we gratis af en halen we gratis op. Boven de 5 km (10 km heen en terug) rekenen we 0,29 p/km. Eventuele parkeerkosten komen voor rekening van de hurende partij.

Wil je dus met iemand anders samen suppen en starten op de sloot achter je huis? Met je collega’s even afkoelen tijdens de lunch, of heb je een feestje en woon je aan open water en wil je suppen? Dat kan. Dit is mogelijk vanaf 4 supsets voor een minimale duur van 2 uur. Het is heel simpel. Bel 06-20679152. We spreken een tijd en locatie af voor aflevering. Je geeft de geschatte duur door. Op het moment dat je klaar bent geef je ons een belletje en halen we de supsets weer op en rekenen we ter plekke af.


Bij verhuur vragen wij bij uitlevering een borg van 20 euro per supset (75 euro megasup) en identificatie. Bij schade zal het schadebedrag in rekening worden gebracht. Bij diefstal/verlies zal het totale inkoopbedrag in rekening worden gebracht. Uiteraard zorgen wij dan voor de gegevens voor je verzekering.

Wil je artikelen langer huren, meerdere sets huren of heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.