SUP verhuur Twiske

Sup verhuur twiske

Sup verhuur Twiske | Ook in de winter

Sup verhuur Twiske Ontdek het mooie Twiske per sup! In de winter vindt de verhuur op afspraak plaats vanaf startlocatie Twiske Zuid bij de Pikpotweg P2. Deze startlocatie sluit meteen aan op de mooie 4 km lange suproute Twiske Zuid. Dit is een mooie beschutte suproute welke ook in de wintermaanden (zonder ijs :-))erg goed te suppen is. Ook bij wind is deze route behoorlijk beschut. Op afspraak is er ook te starten vanaf de Dromerstraat in Oostzaan. Deze startplek sluit aan op de routes van Oostzaan zuid, het rondje ringvaart Twiske en de suptour door het Oostzaanerveld. In de zomermaanden vindt de verhuur plaats vanaf Surfstrand ‘De Leers’ in het Twiske.

Winter Sup en BBQ! Je eigen Sup feest in de winter!

In de wintermaanden is het vanaf 4 sups mogelijk om te starten vanaf een eigen gewenste locatie in de regio! Woon je aan het water? Organiseer dan eens op een mooie winterdag een leuke Winter Sup en BBQ voor je vriendengroep! Mobiele sauna of Jacuzzi erbij en je hebt een topdag!

Sups reserveren

 • 1 losse sup reserveren is bij ons niet mogelijk.
 • 2 tot 6 supsets vanaf 4 dagen vooraf te reserveren
 • Meer dan 6 sups reserveren? Informeer!
 • Wil je een eigen tijdsblok? Informeer naar de mogelijkheden op jullie gewenste dag.
 • Verhuur locatie in de winter: Twiske Zuid Pikpotweg Parkeerplaats P2 of naar de sup verhuur locatie Oostzaan. Beide sluiten aan op mooie suproutes.

Sup veiligheid!

Ga nooit alleen suppen. Check voordat je sups reserveert de windvoorspellingen voor je dag en tijdstip. Dit is ook de reden dat er pas 72 uur van te voren supsets gereserveerd kunnen worden. Boven de windkracht 4 suppen is alleen voor gevorderden. Daaronder ook prima voor beginners. Start je sup tour altijd tegen de wind in. Kom je niet tegen de wind in, ga dan op je knieƫn zitten. Draag altijd je leash. Bij een beetje wind boven de 8 knopen kunnen kinderen onder de 12 jaar vrijwel niet zelfstandig tegen de wind in suppen. Jeugd onder de 16 jaar kan bij ons alleen sups huren onder begeleiding van een volwassene. Check voor huren met kinderen/jeugd de windvoorspellingen!

Prijzen winter sup verhuur Twiske:

 • 30,00 voor 2 uur complete winter supset (sup, peddel, leash, wetsuit en booties)
 • Eigen wetsuit? Dan 20,00 voor 2 uur supset huur.
 • Extra aan te geven bij je reservering:
  • 15,00 voor de volgende 2 uur! (Vooruit aangeven!)
  • 2,50 Waterproof tas voor mobiel en drinken

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Wij leggen de sups voor je gehuurde tijdsblok klaar. Na afloop leg je ze op dezelfde plek terug. Wij zijn niet altijd aanwezig. Huren kan geheel contactloos. Je kunt gewoon je gereserveerde aantal supsets pakken. Geen opslag van waardevolle spullen mogelijk. Laat deze zoveel als mogelijk thuis, of neem een waterdichte tas mee. Deze is eventueel bij te huren. Let op. Dit is geen suples. We leveren alleen sups uit. We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt suppen. Check voor reservering de weersvoorspelling!

Vanaf 4 dagen vooruit te reserveren.

Minimaal 2 sups voor 2 uur. Het is mogelijk om voor een tocht de sups langer te huren, geef dit dan aan bij je aanvraag. Je sups kunnen namelijk al gereserveerd zijn voor het volgende tijdsblok. Wij blijven niet altijd op de verhuur locatie. Materialen kunnen ook gereserveerd zijn voor groepen op een andere locatie.

Na 08:30 en vandaag nog huren? Waag een poging, maar geen garanties!

Een lange tocht maken van 2 of meer uur?

 • Wil je een hele tocht maken, dan kun je een blok van 2 uur bijhuren tegen sterk gereduceerd tarief. Geef dit aan bij je reservering! Het kan anders zijn dat je set al gereserveerd is voor het volgende tijdsblok.
 • Reken op een tempo van gemiddeld 3,5 km p/u. In 4 uur kun je prima een tocht maken van ruim 14 km.

Verhuur locatie Twiske:

 • Sluit af met een warme kop chocomelk bij Paviljoen het Twiske of Twiske Haven.
 • Sluit direct aan op de sup routes van Twiske en Oostzanerveld

Aanvullende informatie:

Schade bij huur:

Huren van een complete set is geheel op eigen risico. Zware schades kunnen in rekening worden gebracht aan de huurder. Op het water kun je bijna zo gek doen als je wilt, maar op het land zijn de sups kwetsbaar. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Er zit een kans in dat je set na je gereserveerde eindtijd alweer aan de volgende persoon is verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Let op! Wij rekenen een ‘boete’ van 25,- per supset voor elk uur of deel van een uur dat een supset te laat wordt ingeleverd!

Verlies/achterlaten supset:

Helaas komt het weleens voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er vanaf 100 euro extra per supset tot 400 euro voor een wingfoilset in rekening gebracht! Wordt je set gestolen, dan wordt het gehele inkoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Overschat je eigen kunnen niet en start een suptocht altijd tegen de wind in.

Kleding advies (Sup):

Sportieve kleding en windjack volstaat bij droog weer met weinig wind van begin mei tot eind september, bij wind een extra windjack. Wij hebben eventueel wetsuits beschikbaar voor verhuur. Bij ons kun je dus ook komen suppen op de frissere dagen!

Veiligheid

Wij bieden individuele sporten aan, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen materiaal meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander sporten? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Locatie via what’s app delen!

Ga ja alleen suppen of suppen in de winter? Deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende of met ons. Huur je bij ons een supset en vertrek je vanaf de dromerstraat, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Kunnen we je zelfs online ‘on the go’ tips geven!  

Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld. Heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek! Vanaf de dromerstraat starten ook gewoon onze hele mooie sup routes. Download gerust 1 van onderstaande afbeeldingen met routes. Alle routes zijn oa door kano oversteek plaatsen en bruggen met elkaar te verbinden.

Waardevolle spullen:

Laat deze zoveel mogelijk thuis. Er is geen opslag mogelijkheid. Wil je je telefoon of autosleutel meenemen? Verpak deze dan in een broodzakje met zipsluiting en neem deze mee in een klein rugzakje. Ook handig om drinkwater in mee te nemen. Eventueel hebben wij waterdichte tasjes te huur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.