SUP verhuur Twiske

Sup verhuur twiske

Sup verhuur Twiske dagelijks mogelijk!

Sup verhuur Twiske. 20 Sups en 2×6 persoons megasups aanwezig voor de verhuur. Ontdek het mooie Twiske, Oostzaan en Waterland per sup! Wij leggen de sups voor je gehuurde tijdsblok klaar op het grasveld bij surfstrand ‘de leers’ in Twiske Oostzaan. Na afloop leg je ze op dezelfde plek terug. Wij zijn niet altijd aanwezig. Huren kan geheel contactloos. Je kunt gewoon je gereserveerde aantal supsets pakken. Geen opslag van waardevolle spullen mogelijk. Laat deze zoveel als mogelijk thuis, of neem een waterdichte tas mee. Deze is eventueel bij te huren. Kleding en badhanddoek kun je prima op het strandje achterlaten. Tip: Start je sup tour altijd tegen de wind in! Kom je niet tegen de wind in, ga dan op je knieën zitten. Draag altijd je leash.

Prijzen sup verhuur Twiske:

 • 20,00 voor 2 uur complete supset (sup peddel en leash)
 • Extra aan te geven bij je reservering:
  • 10,00 voor de volgende 2 uur! (Vooruit aangeven!)
  • 5,00 Shorty wetsuit voor gehele huur periode (frisse dagen zomer)
  • 2,50 Surfschoentjes
  • 2,50 Waterproof tas voor mobiel en drinken

Whatsapp of SMS only!: 06-20679152

Je sups reserveren:

 • App/sms de volgende gegevens:
  • Datum
  • Tijdsblok
   • 10:00-12:00
   • 12:15-14:15
   • 14:30-16:30
   • 16:45-18:45
   • 19:00-21:00
  • Aantal supsets
  • Naam

72 uur vooruit te reserveren tot 08:30 op de dag.

Minimaal 2 sups voor 2 uur. Het is mogelijk om voor een tocht de sups langer te huren, geef dit dan aan bij je aanvraag. Je sups kunnen namelijk al gereserveerd zijn voor het volgende tijdsblok. Wij blijven niet altijd op de verhuur locatie. Materialen kunnen ook gereserveerd zijn voor groepen op een andere locatie. Huur aanvragen meer dan 72 uur vooraf worden niet in behandeling genomen.

Vandaag nog huren? Waag een poging, maar geen garanties!

Betaling:

Na controle van beschikbaarheid en bevestiging van onze kant versturen wij een betaalverzoek. Na het versturen van het betaalverzoek blijft de aanvraag 1 uur geldig. Heeft betaling niet binnen het uur plaatsgevonden, dan vervalt de aanvraag. Pas na betaling is de reservering definitief. Eventueel kun je dan een nieuwe aanvraag doen. Vooruit betalen is altijd nodig. Er kan ter plekke niet contant voldaan worden.

Ivm corona restricties: Reserveren kan bij ons vanaf 2 supsets voor minimaal 2 uur*. 1 Losse supset reserveren is bij ons tijdelijk niet mogelijk. Verhuur in tijdsblokken om overzicht en rust op de verhuur locatie te bewaren. Tijdelijk geen opslag, omkleed en toilet voorzieningen aanwezig. Omkleden bij je auto of je fiets. Neem dus een omkleed poncho of grote badhanddoek mee en eventueel een (waterdichte) rugzak. Ons Covid-19 protocol.

Sup verhuur Twiske zonder reserveren:

Wil je niet reserveren of ben je alleen? Bij mooi weer in de weekenden zijn we vaak op locatie aanwezig. Echter in het hoofdseizoen van 1 mei t/m 1 oktober kunnen we ook druk zijn met groepen. Kom dan langs om te kijken of wij er staan en eventueel nog een supset voor de verhuur beschikbaar hebben.

Een lange tocht maken van 2 of meer uur?

 • Wil je een hele tocht maken, dan kun je een blok van 2 uur bijhuren tegen sterk gereduceerd tarief. Geef dit aan bij je reservering! Het kan anders zijn dat je set al gereserveerd is voor het volgende tijdsblok.
 • Reken op een tempo van gemiddeld 3,5 km p/u. In 4 uur kun je prima een tocht maken van ruim 14 km.

Voorwaarden sup verhuur Twiske

 • 1 los artikel reserveren niet mogelijk. Kijk of wij op locatie staan.
 • 2 t/m 5 stuks 72 uur van te voren online te reserveren.
 • 6 tot 20 stuks: 10 dagen van te voren te reserveren. Stuur ons een email.
 • Materiaal huren voor je eigen (school)sportdag? Informeer naar onze (dag)prijzen.
 • Op de dag zelf nog reserveren vanaf 2 sups? Waag een poging! Geen garantie, maar vaak nog gewoon mogelijk.

Verhuur locatie ‘De Leers’ Twiske:

 • Standaard verhuur vanaf Surfstrand ‘De Leers’ Noorderlaaik Twiske Oostzaan.
 • Bij hardere wind verplaatsen we mogelijk naar andere locatie op 300 meter met meer beschutting.
 • Sluit af met een warme kop chocomelk bij Paviljoen het Twiske of Twiske Haven.
 • Sluit direct aan op de sup routes van Twiske en Oostzanerveld

Aanvullende informatie:

Schade bij huur:

Huren van een complete set is geheel op eigen risico. Zware schades kunnen in rekening worden gebracht aan de huurder. Op het water kun je bijna zo gek doen als je wilt, maar op het land zijn de sups kwetsbaar. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Er zit een kans in dat je set na je gereserveerde eindtijd alweer aan de volgende persoon is verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Let op! Wij rekenen een ‘boete’ van 25,- per supset voor elk uur of deel van een uur dat een supset te laat wordt ingeleverd!

Verlies/achterlaten supset:

Helaas komt het weleens voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er vanaf 100 euro extra per supset tot 400 euro voor een wingfoilset in rekening gebracht! Wordt je set gestolen, dan wordt het gehele inkoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Overschat je eigen kunnen niet en start een suptocht altijd tegen de wind in.

Kleding advies (Sup):

Sportieve kleding en windjack volstaat bij droog weer met weinig wind van begin mei tot eind september, bij wind een extra windjack. Wij hebben eventueel wetsuits beschikbaar voor verhuur. Bij ons kun je dus ook komen suppen op de frissere dagen!

Veiligheid

Wij bieden individuele sporten aan, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen materiaal meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander sporten? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Locatie via what’s app delen!

Ga ja alleen suppen of suppen in de winter? Deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende of met ons. Huur je bij ons een supset en vertrek je vanaf de dromerstraat, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Kunnen we je zelfs online ‘on the go’ tips geven!  

Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld. Heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek! Vanaf de dromerstraat starten ook gewoon onze hele mooie sup routes. Download gerust 1 van onderstaande afbeeldingen met routes. Alle routes zijn oa door kano oversteek plaatsen en bruggen met elkaar te verbinden.

Waardevolle spullen:

Laat deze zoveel mogelijk thuis. Er is geen opslag mogelijkheid. Wil je je telefoon of autosleutel meenemen? Verpak deze dan in een broodzakje met zipsluiting en neem deze mee in een klein rugzakje. Ook handig om drinkwater in mee te nemen. Eventueel hebben wij waterdichte tasjes te huur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.