Sup verhuur Amsterdam Twiske

Sup verhuur

Sup verhuur Amsterdam Twiske

Sup verhuur Twiske!

”Het Twiske Zuid staat hoog in de top tien van mooiste sup gebieden van Nederland en dat is niet voor niets! Mooie sup routes door prachtige natuur.”

Sup verhuur Amsterdam Twiske Oostzaan. Suppen sinds 2007! Meer dan 20 A merk sups in meerdere maten en types aanwezig evenals 2 mega 8 persoons sups. Meer dan 100 wetsuits aanwezig voor als het iets frisser is. De mooiste sup routes op slechts 15 fietsminuten van NDSM Amsterdam of 5 minuten van ring A10 (afslag Oostzaan/Twiske).

Vooruit online reserveren is bij ons altijd nodig. Iedereen die een sup huurt moet in bezit zijn van minimaal een zwemdiploma B en fysiek in staat zijn om na vallen zelfstandig weer op de sup te klimmen.


 • 1 tot 6 supsets: Vanaf ongeveer 3 dagen vooruit online reserveren.
  • Check van te voren de wind en weersvoorspellingen.
 • Meer dan 6 supsets: Kunnen via het ‘snelle aanvraag’ formulier of via info@surfandbike.com voor elke gewenste datum in de toekomst aangevraagd worden.
  • Een uitzondering hierop zijn de laatste 2 weken voor de zomervakantie en de 1e week na de zomervakantie. Dan kan dit alleen doordeweeks overdag voor scholen of grotere groepen vanaf 10 sups per dagdeel of meerdere tijdsblokken. Informeer. Voor de avonden en in de weekenden is er geen beperking in deze weken.

Langer dan 1 tijdsblok huren? Selecteer ook het volgende tijdsblok en krijg het extra ‘wissel’ kwartier van ons gratis erbij.


Prijzen sup verhuur 2023:

Genoemde prijzen zijn per supset incl btw! Sup, peddel en leash. Sportkleding volstaat bij mooi warm weer. Bij frisse weer zijn een wetsuit (5,-) en eventueel surfschoentjes (2,50) bij te huren voor voor de gehele huur periode. Meer dan 100 wetsuits en surfschoentjes beschikbaar in alle maten. We hebben een beperkt aantal waterproof tasjes gratis ter beschikking.

Aantal sups

1 losse sup

2 t/m 6

7 t/m 20

Mega 8 pers

Voor scholen speciale tarieven!

1e 1,5 uur

25,00

15,00

12,50

90,00

extra 1,5 uur

20,00

12,50

10,00

65,00


Online reserveren:

Per tijdsblok hebben wij 15 supsets beschikbaar. Online reserveren is bij ons altijd nodig. Na controle beschikbaarheid sturen wij een betaalverzoek. Betaal deze binnen een half uur en je sup(s) is/zijn gereserveerd. Bij niet voldaan vervalt het betaalverzoek en je reservering automatisch na een half uur en komen de sups weer beschikbaar voor verhuur.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Versturen

Supverhuur locaties

Twiske: Surfstrand ‘De Leers’

Surfstrand ‘De Leers’ Twiske Oostzaan. Adres: J.W. van Gelderweg, parkeerplaats P13, 200 meter na Paviljoen het Twiske., direct aan het meer gelegen bij het surfstrand. Onze standaard verhuur locatie.

Suproute Twiske Noord 1,5 uur. Ongeveer 4 kilometer. De Stooterplas met in het noorden mooie kringelende sloten en bruggetjes.

Suproute Twiske Noord/Zuid 3 uur. Ongeveer 7,5 km. Reken als beginnende supper om ongeveer 3 uur. Niet geschikt om met jeugd onder de 14 jaar te doen. Ben je met jeugd onder de 14 jaar en wil je toch Twiske Zuid doen, informeer dan om te starten vanaf Twiske Zuid Pikpotweg (zie hieronder).

Ben je met een groep, dan kun je ook starten voor de route zuid vanaf het hieronder beschreven startpunt aan de Pikpotweg. Bij slecht weer en hardere wind kan het zijn dat we alle verhuur naar de pikpotweg verplaatsen. Dit laten we dan uiteraard weten.


Twiske Zuid Pikpotweg

Pikpotweg, Parkeerplaats P2, Toiletvoorzieningen aanwezig. Startpunt voor de mooie Twiske Zuid route. Op aanvraag kun je met je groep ook starten vanaf Paviljoen Puurs met horeca. Deze ligt direct aan deze route.

Suproute Twiske Zuid 1,5 uur. De Nederlandse top 10 gewaardeerde Suproute van 4 km! Reken op 1,5 uur.


Alternatief voor je groep! Suppen in Oostzaan ‘Het dorp’

Misschien denk je bij suppen in deze regio meteen aan het Twiske. Maar laat je vooral eens verrassen met een ontzettend leuke en mooie suptocht door en langs Oostzaan met al zijn geschiedenis en ontdek dat Oostzaan niet zomaar een dorpje is, maar een hele geschiedenis kent met al zijn oude buurtschappen, sloten, veengebied en handelsgeest. Ontdek de schoonheid van het dorp vanaf het water. Verken het beschermde veengebied van het Oostzanerveld met al zijn sloten, vaarten en bruggetjes.

Oostzaanse dorpstocht

Starten vanaf de (Sup)stijger bij de AVIA en rotonde. Langs de toegangsweg naar Oostzaan gelegen. Op 15 minuten loopafstand het Van Der Valk hotel. Mooie sup route over de brede kolksloot, de westplas, ringvaart en door het dorp. ivm de vele sloten en vaarten wordt geadviseerd om deze tocht met een gids te doen.

Oostzanerveld

Suppen Oostzanerveld

Het hele jaar rond kun je op afspraak met je groep starten vanaf de Stationstraat in Oostzaan en het mooie beschermde veengebied ontdekken. Het Oostzanerveld is een waar sup paradijs! ivm de vele sloten en vaarten wordt geadviseerd om deze tocht met een gids te doen.

Informeer voor je groep gerust naar een georganiseerde suptour met een gids die is opgegroeid in dit gebied en elke sloot kent.


Aanvullende informatie:

Sups huren met kinderen

Een sup huren met kinderen is top! Maar suppen is voor kinderen ook behoorlijk zwaar. Vooral als er wat wind staat is het voor jeugd vrijwel niet meer te doen om zonder professionele begeleiding zelfstandig te suppen of een tocht te maken. Met kinderen suppen? Check vooraf de wind en weersvoorspellingen!

Voor de jongere jeugd onder de 12 jaar adviseren we om een sleepkoort mee te nemen of met zijn tweetjes op een sup te gaan. Ga je met een kind suppen, maak dan een inschatting van je eigen nivo. Kun je ook met zijn tweetjes terugkomen als de wind opsteekt? Een sup huren door jeugd onder de 16 jaar kan alleen onder toezicht en verantwoordelijkheid van een volwassene

Kleding, wetsuit en/of surfschoentjes:

Met suppen krijg je het snel warm. In de zomermaanden volstaat badkleding of dunne sportkleding. Bij wat meer wind en frisser weer een extra windjas. Neem extra droge kleren mee. De kans dat je erin valt is niet heel groot, maar je weet maar nooit… Bij frisser weer kun je een wetsuit (5,-) en eventueel surfschoentjes (2,50) bijhuren voor voor de gehele huur periode. Meer dan 100 wetsuits en surfschoentjes beschikbaar in alle maten. Voor de wintermaanden ook winterwetsuits en essentials aanwezig!

Betaling:

Na je aanvraag en controle beschikbaarheid van onze kant sturen wij een (sms) betaalverzoek. Als je het betaalverzoek binnenkrijgt, graag meteen (binnen een half uur) voldoen. Pas na betaling is je reservering definitief, is je set gereserveerd en zal deze worden klaargelegd.

Het weer:

Help! Toen we reserveerden was het windstil, scheen de zon en was het lekker warm. Als je hebt gereserveerd gaat de verhuur ook door bij minder weer. Regen wind en wat frisser weer is geen reden tot annuleren. Alleen bij gevaarlijk weer zullen wij van onze kant uit annuleren. Houdt hier dus rekening mee bij (ver vooruit) reserveren. Ver vooruit reserveren geeft zekerheid dat je/jullie sup(s) hebben, korter op de dag zelf kun je de laatste voorspellingen afwachten. Dit is ook de reden dat 1 tot 6 supsets pas 3 dagen vooruit kunnen worden gereserveerd. Dan heb je zicht op het verwachte weer en wind.

Kinderen op eigen sup? Vraag om een sleep elastiek voor als het net even te zwaar wordt.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Er zit een kans in dat je set na je gereserveerde eindtijd alweer aan de volgende persoon is verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Let op! Wij rekenen een ‘boete’ van 25,- per supset per uur of deel van een uur dat een supset te laat wordt ingeleverd! Dit gaat in na 10 minuten tijdsoverschrijding.

Verlies/achterlaten supset:

Helaas komt het weleens voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er vanaf 100 euro extra per supset tot 400 euro voor een wingfoilset in rekening gebracht! Wordt je set gestolen, dan wordt het gehele inkoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Wij gaan ervan uit, dat als je zelfstandig huurt, je ook over voldoende sup ervaring beschikt om ten aller tijde op de startlocatie terug te komen.

Sup veiligheid!

 • Ga nooit alleen suppen.
 • Start je sup tour tegen de wind in.
 • Overschat niet je eigen kunnen of die van je groep.
 • Draag altijd je leash! Doe deze om op het land, en doe deze pas weer af als je terug op het land bent!
 • Boven de 10 knopen wind kunnen kinderen onder de 12 jaar vrijwel niet zelfstandig tegen de wind in suppen. Houd hier rekening mee voordat je je sups aanvraagt voor verhuur! Check de windvoorspelling.
 • Jeugd onder de 16 jaar kan alleen sups huren onder begeleiding van een volwassene.
 • Duik nooit onder je sup door! Helemaal niet onder de megasup.
 • Jeugdgroep mag reserveren, maar altijd onder begeleiding en onder verantwoordelijkheid van een volwassene.
 • Check voor je huuraanvraag de windvoorspellingen!

Reacties zijn gesloten.