Suppen in het Twiske

Suppen in het Twiske

Suppen in het Twiske: Iedereen vanaf 14 jaar kan hierbij aansluiten. Met of zonder sup ervaring.

Suppen in het twiske oostzaan

Kosten: 20,00 (Aansluiten met eigen SUP 10,-)

Duur: 1,5 tot 2 uur

Wanneer: woensdag 09:00 en vrijdag 19:15 (Na 1 september naar de ochtend 09:00)

Aanmelden: Uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning

Locatie: Voor de afwisseling kiezen we elke keer een andere startplaats rondom Oostzaan en het Twiske. Dit geven wij op de dag zelf aan je door.

Eventueel kun je bij ons een wetsuit huren. Kosten 5,- Ben je vaker wezen suppen, dan is de kans dat je eraf valt nihil.


Aanvullende info:

Suppen in het Twiske. Onder begeleiding van een trainer/gids een mooie actieve sup ronde door of om het Twiske. Sluit hier gerust bij aan, ook als je geen ervaring hebt!

Gezellig met zijn allen actief op het water zijn. Ontspannen inspannen en low impact sportief bezig zijn voor iedereen tussen de 14 en 90 jaar. Duur is ongeveer 1,5 tot 2 uur. Afhankelijk van het weer en de gekozen route. Soms wat langer, maar eigenlijk nooit korter. We hebben geen vaste route. Deze bepalen adhv de wind, het weer en de samenstelling van de groep.

Wil je echt sporten? Sluit dan aan bij onze sup training. Deze kun je eventueel combineren met het Samen Suppen voor een mooie sup avond.

We gebruiken veilige stabiele sups waar iedereen in no time op weg kan peddelen. Draag sportieve kleding (eventueel een dun windjack) en schoenen welke nat mogen worden. Eventueel hebben wij surfschoentjes beschikbaar. 

Sluit je voor de eerste keer aan? Een sup voelt de eerste keer misschien wat instabiel aan. Er zit een kans in dat je er misschien wel een keer vanaf valt. Mocht het nu wat frisser zijn, dan kan je bij ons een wetsuit huren voor 5,-. Ben je vaker wezen suppen, dan is de kans dat je eraf valt nihil.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.