Suptocht Twiske Waterland

Suptocht Twiske Waterland Amsterdam

Suptocht Twiske

Suptocht Twiske

De leukste suptocht voor je groep!  Voor groepen vanaf 5 personen verzorgen wij suptochten door en rondom het Twiske op een eigen gewenste datum en tijdstip. Het Twiske ligt op een steenworp afstand van diverse toeristische hoogtepunten welke allemaal met de sup zijn te bereiken en ontdekken. Elke suptocht begint met een korte instructie en is voor iedereen te doen!

Geniet van de natuur en de rust op de sup in het Twiske, het Oostzaner of Ilperveld. Peddel richting Amsterdam, of ontdek het erfgoed van de Zaanstreek. Bezoek de haven van Monnickendam of bekijk de mooie huizen van Broek in Waterland. Wij zijn hier opgegroeid op het water en op de fiets en kennen de mooiste plekken. Maar zelfs voor ons is er nog zoveel te ontdekken!

Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. De tochten worden begeleid door een ervaren sup instructeur met kennis van de gebieden. Combineren of afsluiten met een Horeca arrangement is uiteraard mogelijk. Wij houden met het suppen rekening met de samenstelling van de groep en het actuele weer.

Voor de langere tochten een redelijke tot goede conditie vereist, maar de de kortere tochten zijn voor iedereen die gezond is te doen. Binnen 10 minuten en veel leuke momenten zijn wij met zijn allen onderweg. Vermelde tijden zijn een indicatie. Tempo en duur is afhankelijk van samenstelling van de groep en het weer.

Iedereen krijgt zijn eigen sup en peddel. Maar, deze tochten zijn ook op de 7 persoons mega sup te maken. Informeer hier gerust naar!


Onze Suptocht Twiske:

Een suptocht langs en door het mooie Twiske. Voor iedereen goed te doen. We starten vanaf onze plek in het Twiske Oostzaan. Via het ‘dammetje’ trekken wij het weide gebied in. Overhangende bomen, eilandjes, bruggetjes en smalle bochtige kanaaltjes. Ontzettend mooie ronde op een steenworp afstand van onze surfschool. Ook bij meer wind of minder weer een ontzettend leuke en mooie route. Misschien wel de mooiste suproute van Nederland wat ons betreft! Bij koud weer is een wetsuit inbegrepen

Duur: 1,5 uur | Kosten 20,- pp | Minimaal 6 deelnemers


Andere suptocht mogelijkheden: 

Suptocht Ilperveld:

Een sup tocht door het Ilperveld. We starten vanaf ‘De Breek’ in Landsmeer. Via de ringvaart suppen wij het Ilperveld in. We maken daar een mooie sup tour door het mooie ilperveld om vervolgens via een andere route weer terug te komen op de Breek.

Duur: 2 uur | Kosten 30,- pp | Minimaal 6 deelnemers


Suptocht Oostzanerveld:

Ontdek het mooie Oostzanerveld. We starten vanaf de ringvaart in Oostzaan. En suppen via het oud zaanse gedeelte het Oostzanerveld in. Een uniek gebied met een rijke historie van walvisvaart, veenwinning en grote invloed op de groei van Amsterdam in het iets verder  gelegen verleden. Oostzaan kent vanuit het verleden verschillende buurtschappen. De Kattenhoek, de heul, de haal. Deze zijn nog goed herkenbaar.

Duur: 2 uur | Kosten 30,- pp | Minimaal 6 deelnemers


Suptocht Groot Waterland:

Een uitdagende sup tocht door het Waterland. Een route door het Ilperveld, Twiske en Oostzanerveld. We starten vanaf de ringvaart in Oostzaan. Op de route passeren we diverse oversteek punten. Halverwege zullen we een stop maken voor een lunch, maaltijd of kop koffie. Dit is een ontzettend mooie suptocht, maar er is wel een redelijke basisconditie vereist van de deelnemers. Deze tocht is voor iedereen met een redelijke tot goede conditie te doen.

Duur: 3,5 uur | Kosten 55,- pp excl koffie/lunch | Minimaal 6 deelnemers


Suptocht Broek in Waterland | Monnickendam:

Ontdek de rijke historie van deze regio vanaf het water op de sup. We suppen door de kanalen, sloten en havens. Afhankelijk van de windrichting starten we vanuit Broek in Waterland of vanuit Monnickendam. We stoppen halverwege voor een pauze. Er is wel een redelijke basisconditie vereist van de deelnemers. Deze tocht is voor iedereen met een redelijke tot goede conditie te doen.

Duur: 4 uur | Kosten 60,- pp excl koffie/lunch | Minimaal 6 deelnemers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.