Surf Bootcamp

Surf Bootcamp Twiske Oostzaan

sup verhuur twiske

Wat is een Surf Bootcamp?

Surf Bootcamp wat is dat? Een combi tussen land en sup bootcamp. Oefeningen op het land gecombineerd met oefeningen op het water. Hoog tempo en teamwork! Met en zonder peddel. Knallen en lol maken. Het is een combinatie tussen een bootcamp en een SUP of Surf training. Kracht, explosiviteit en duurvermogen komen hierin samen. De bootcamp activiteiten vinden plaats op het land. De sup activiteiten uiteraard op het water, maar ook erin. Tegelijkertijd en dus niet apart. De sup is samen met de kettlebell onderdeel van de bootcamp! Voor jou groep is dit misschien wel de leukste sportieve activiteit! Iedereen kan namelijk op zijn eigen nivo meedoen. Je wisselt met je partner tussen het land en het water. Als jij op het land met je opdracht bezig bent, is je partner op het water een opdracht aan het uitvoeren. Als je sup partner terug is, stop je met je opdracht en gaat je partner de landopdracht uitvoeren. 

Voor jou

Wil je alleen of samen met een paar vrienden/vriendinnen of familie aansluiten, dan ben je helemaal welkom! Regelmatig organiseren wij een losse Sup Bootcamp waar iedereen bij kan aansluiten. Wil je op de hoogte worden gehouden of jezelf aanmelden? Dit kan via de website van SAMEN-FIT. Of meld je aan bij onze facebook pagina om op de hoogte te worden gehouden. Let op, aantal plekken is beperkt tot maximaal 30 deelnemers. Wees er dus snel bij als er weer eentje langskomt!

Voor je groep, team of school

Sportief met je werk, afdeling, sportteam of bijvoorbeeld je vriendengroep! Ons Sup Bootcamp is ook te boeken voor je groep vanaf 8 personen. Wil je met 50 personen of nog meer aansluiten? Ook geen probleem. We kunnen het voor je hele bedrijf organiseren! Eventueel aangevuld met een afsluitende lunch, BBQ of diner (vanaf 20 personen mogelijk, onder de 20 personen a’la carte).

Duur: 1,5 uur

Kosten: prijs is p.p. incl btw

  • 8 t/m 11 deelnemers 45,-
  • 12 t/m 30 deelnemers 35,-
  • Boven de 30 deelnemers 32,50 
  • Max 35 deelnemers per 1,5 uur

Voor schoolgroepen hanteren we de volgende tarieven p.p. incl btw:

  • 15 t/m 20 deelnemers 25,00
  • 21 t/m 25 deelnemers 22,50
  • Boven de 25 deelnemers 19,50
  • Max 35 deelnemers per 1,5 uur

Voor je school

Surf Bootcamp is een ontzettend leuke en sportieve combi voor scholen en jeugd groepen. Heel veel scholen en sportklassen uit de regio weten ons ondertussen te vinden. Niet alleen het sporten staat centraal, maar ook teambuilding.  Buiten de Sup Bootcamp hebben we ook nog de Suptour & Bootcamp optie voor scholen: Supclinic & land bootcamp voor scholen. Hierin krijgt de 1e groep een korte sup instructie en gaan ze een korte mooie tour maken. De 2e groep gaat bootcampen. Het suppen en bootcamp is dus opgesplitst. Na 45 min wisselen de groepen van activiteit. 

Sup Bootcamp Samen Fit

Meer informatie? Neem gerust contact met ons of Samen-Fit op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen graag een offerte op maat uit.

Sup Bootcamp

Reacties zijn gesloten.