Surf en sportkampen

Surf en sportkampen

Zomerkamp Twiske Oostzaan

UPDATE Corona virus en surfkampen:

Ivm het corona virus is er veel onzekerheid gerezen over doorgang van de surfkampen. We hebben besloten dat het de komende periode geheel vrijblijvend mogelijk is om je aan te melden en je plek als optie te reserveren. We zullen pas bevestigen en het bedrag in rekening brengen als duidelijk is of het door kan gaan! Meld je dus gewoon alvast geheel vrijblijvend aan. Weten wij ongeveer met wie en hoeveel deelnemers we rekening kunnen houden als we het door kunnen laten gaan! Nu duimen dat we allemaal gezond door deze periode heenkomen. Hopelijk tot snel!

Regelmatig organiseren wij de leukste en sportiefste surf en sportkampen in en buiten Nederland! Elke zomer hebben wij onze zomer vakantie jeugd surfkampen. Ook tijdens andere vakanties organiseren wij regelmatig meerdaagse kampen.

Buiten de week kampen organiseren wij ook regelmatig speciale weekenden. Sup weekenden, korte surftrips, weekend ski en snowboard en fiets trips. Zie hieronder wat wij op dit moment in ons programma hebben opgenomen:

Zomervakantie Jeugd surfkampen

Surfkamp Nederland 9 t/m 15 jaar.

zomer en sportkampen

Je leukste surfkamp in Nederland zonder overnachting! Voor alweer het 13e jaar organiseren we ook in 2020 weer ons kleinschalige en superleuke zomer en sport en surfkamp Nederland. Meer info…

Meivakantie jeugd instuif

Mei vakantie instuif 9 t/m 18 jaar

Zomerkamp Twiske Oostzaan

In de week van 28 april t/m 1 mei van dinsdag t/m vrijdag elke middag van 12:30 tot 16:30 instuif! Onbeperkt suppen, chillen, windsurfen en spelen onder toezicht van onze begeleiders. Meer info…

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.