Windsurfles Oostzaan

Surfclub twiske

Surfclub Twiske:

Surfclub zaterdag van 10:00 tot 12:00 (10 tot 100+ jaar)

Surfclub Twiske. Vanaf half juni is het weer mogelijk om in het weekend aan te sluiten bij de surfclub! Onbeperkt watersporten. Windsurfen, suppen en wingsup. Vooral met zijn allen heel veel plezier maken op en rond het water! Iedereen van 10 jaar kan zich hiervoor los en per keer aanmelden. Een meer zelfstandig karakter dan echte surflessen. Gewoon onder toezicht heerlijk watersporten. Wij lopen rond voor tips en tricks.

Op donderdag/vrijdag bekijken wij de voorspellingen. Het zijn geen lessen maar je mag vrij gebruik maken van de beschikbare materialen. Natuurlijk is er wel iemand van ons om te begeleiden en tips te geven. Onder begeleiding spelenderwijs oefenen en leren. Om 12:00 ruimen we met zijn allen de materialen op.

Hoe werkt de Surfclub Twiske:

Kom je voor het eerst, dan krijg je bij de start een korte introductie. Geef dit aan bij je aanmelding! Kun je al windsurfen/wingen, dan maak je je set klaar en kan je meteen het water op. We geven je uiteraard tips.

Donderdag bekijken wij de voorspellingen. Donderdag rond 12:00 (soms iets later bij drukte) zetten we de surfclub activiteit online met de locatie erbij en kun je jezelf aanmelden. Als het doorgaat dan zijn we een kwartier van te voren op de aangegeven locatie met de materialen. We maken alle materialen met zijn allen klaar vanaf 09:45 en ruimen ook weer met zijn allen vanaf 11:45 op. Zorg dus dat je ook op tijd bent zodat je echt meteen het water op kan!

In principe proberen we deze ochtend elk weekend te organiseren tot en na de zomervakantie (dus niet tijdens). Het kan echter zo zijn dat we in het hoofdseizoen ook andere verplichtingen hebben of dat de weer en/of wind voorspellingen erg slecht zijn. Dan staat de aankomende surfclub mogelijkheid niet in het aanmeldingsformulier.

Materiaal:

Met ons moderne lichte materiaal leer je binnen 1 uur de basis van de diverse watersporten. Daarna ga je lekker zelf watersporten. Alle materialen en eventueel warme wetsuits zijn inbegrepen. Je maakt, met wat hulp van ons, je eigen materiaal klaar! Dit ruim je ook weer zelf op. Kom je voor het eerst dan helpen we je natuurlijk.

Voor wie:

 • Voor iedereen vanaf 10 jaar!
 • Minimaal 5 aanmeldingen om het door te laten gaan.
 • Bij te weinig aanmeldingen kunnen we de surfclub tijden samenvoegen.

Tarieven: Speciale tarieven tot de zomervakantie!

 • Prijs surfclub per keer:
  • Jeugd t/m 18 jaar: 17,50 p.p.
  • Volwassenen vanaf 18 jaar: 25,00

 • Locatie van de dag: (staat hieronder bij het aanmeldingsformulier)
  • Kleine vennenplas parkeerplaats P2 Twiske Zuid.
  • Surfstrand ‘De leers P13’ aan de Stooterplas.
  • Kure-jan strand Den Ilp.
 • Afhankelijk van de voorspellingen bepalen we de exacte locatie voor de zaterdag binnen het Twiske. Deze laten we uiteraard weten.

Aanmelden Surfclub:

Aanmelden surfclub kan tot vrijdagmiddag 17:00. Dan laten we ook weten of we voldoende aanmeldingen hebben.

  Reacties zijn gesloten.