Twiske Surf Unlimited

Twiske Surf Unlimited

Surf Unlimited! Een blok van 3 uur lang onbeperkt Wingen, suppen, windsurfen, chillen en sporten. Zowel voor volwassenen als jeugdgroepen mogelijk. Onbeperkt gebruik van de materialen. Diverse maten zeilen en wings beschikbaar. Gewoon zelf de hele middag heerlijk met zijn allen watersporten en plezier maken. Zie het als een soort luxe huur. Let op, er wordt geen les gegeven! Wel geven we tips. Gewoon gezellige met zijn allen plezier maken op het water. Neem je picknick boxen mee en plof neer met je groep op het surfstrand.

Er liggen tot 5 windsurf, 3 wingsupsets klaar, deze sest zijn ook te gebruiken om te suppen. Tevens liggen er 8 losse sups en 1 megasup met peddels klaar. Warme wetsuits in alle maten aanwezig en inbegrepen. Samen spelen en samen delen.

Voor je groep! Surf unlimited met je eigen groep!

Het gehele jaar dagelijks te boeken. Top om samen met je school, klas, team of afdeling te boeken op een eigen gewenste dag! Te boeken voor groepen van 10 tot 35 deelnemers! (ivm het zelfstandige karakter niet geschikt voor scholen en jeugdgroepen zonder eigen toezicht) Voor jeugd alleen mogelijk onder begeleiding eigen CIOS en/of ALO gediplomeerde begeleiders.

Spelregels:

Je deelt alle materialen en maakt maximaal 30 minuten gebruik van een set. Zo kan iedereen op de middag altijd alle sporten beoefenen. Mocht je set na wisselen niet door iemand anders worden gebruikt, dan kun je er natuurlijk gewoon weer mee verder.

Elke deelnemer helpt met klaarmaken en na afloop opruimen van de materialen!

Locatie:

Surfclub Twiske Surf Unlimited locatie: Surfstrand De Leers (P13) Twiske Oostzaan.

Voor wie:

Deelname is op eigen risico. Minimaal zwemdiploma B. Deze activiteit is niet geschikt voor familiedagen! Er is geen begeleiding voor lessen aanwezig.

Aanvragen:

Wil je de surf unlimited voor je groep aanvragen? Dat kan via: info@surfandbike.com


Prijzen Surf Unlimited Twiske

  • Jeugd 12-18: 40 euro
  • Volwassenen: 60 euro
  • Studenten: 45 euro
Woensdag en vrijdag Sup