Surfkamp meivakantie

Surfkamp meivakantie

sup verhuur doesstrand

Surfkamp meivakantie

Surfkamp meivakantie. Het leukste surfkamp van de meivakantie! Beide weken organiseren we een 3 daags surf en sportkamp. Kleinschalig! Maximaal 9 deelnemers. We maken gebruik van zowel het Twiske als het strand. Het super sportieve en leuke surfkamp. We bepalen per dag het programma afhankelijk van de weersvoorspellingen. Wij zijn de hele dag mobiel en de hort op met de bus, de camper en alle sportmaterialen. Het is een all-inclusive sportkamp. :-). De surf weken gaan door vanaf minimaal 5 aanmeldingen.

Windsurfen, golfsurfen op het strand, suppen en diverse andere sportieve activiteiten. De luxe ruime hymer surfcamper is ons clubhuis.

  • week 1: 3 dagen dinsdag, woensdag en vrijdag | 25, 26 en 28 april (niet op koningsdag)
  • week 2: 3 dagen woensdag t/m vrijdag | 3, 4 en 5 mei

We verzamelen dagelijks om 10:00 op het Surfstrand de leers in Twiske Oostzaan. Sportprogramma is afhankelijk van het weer en de windverwachting en bepalen we per dag. Natuurlijk gaan we gezellig met zijn allen lunchen. De gezonde eenvoudige lunch is inbegrepen. Om 17:00 sluiten we de dag af.

surfkamp volwassenen twiske

Wat gaan we doen?

Heel veel! Maar we hebben geen vast programma. Deze bepalen we op de dag zelf a.d.h.v. de voorspellingen. Windsurfen, golfsurfen op het strand, suppen, wingen en diverse andere sportieve activiteiten. Uiteraard helpen onze instructeurs je veilig op weg! De luxe ruime hymer surf&sport camper is ons clubhuis. Veel mag, niets moet. We rijden met de camper en de bus naar het strand, de duinen of een leuke windsurf locatie in de regio. Natuurlijk maken we gebruik van het Twiske. Dit is een beetje onze basislocatie. Alle sportmaterialen liggen voor je ter beschikking. Sup tochten, kleine competities, maar ook lekker relaxen en kletsen. Sportieve activiteiten op het land en in het water. En natuurlijk voldoende ruimte om te relaxen. Wil je een keer niet meedoen met een activiteit en lekker op het terras zitten of in de zon liggen, dan kan dat natuurlijk ook.

Is het weer wat frisser dan hebben we uiteraard heerlijk warme wetsuits. Zowel winter als zomer wetsuits aanwezig in alle maten! Koud zullen we het niet krijgen. Eerder te warm.

Voor wie:

Wil je aansluiten? Leuk! iedereen vanaf 10 jaar met minimaal zwemdiploma B is welkom. Ervaring met de sporten is niet nodig. Het zijn wel sportieve dagen. Een beetje sportief moet je wel zijn, maar je hoeft absoluut geen topsporter te zijn!

Aanmelden:

via info@surfandbike.com

Prijzen Surfkamp Twiske

  • 3 dagen: 200,- (incl sportactiviteiten, vervoer naar en van de locaties en een eenvoudige lunch)
surfkamp volwassenen

Zoek je een plek om te overnachten in de buurt van het Twiske? Overnachting mogelijkheden Twiske binnen 4 kilometer: 

Reacties zijn gesloten.