Sport en surfkamp Nederland

Sport en Surfkamp Nederland

Sport en surfkamp boordevol windsurf, sup & sport

In de zomervakantie van 2019, 4 weken het leukste sportieve dagkamp zonder overnachting in het twiske voor alle jeugd vanaf 9 jaar met minimaal zwemdiploma B. Het leukste sportieve kamp 5 minuten van Amsterdam!

We organiseren de zomerkampen in de volgende weken: Week 29, 30, 33 (ovb) en 34.

5 hele dagen van 10:00 tot 16:30 incl lunch | € 275

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur voor het kamp. Windsurfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikte surf condities zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, skatelongboarden, beachgames. De leukste surfschool/surfcamps van Nederland! Lunch en drinken/limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De dag zit er om 16:30 weer op.

Het Twiske:

Het Twiske biedt ons super omstandigheden voor een sportief kamp! Op slechts 5 minuten rijden van ring A10 Amsterdam ligt recreatiegebied het Twiske. Een multi sportgebied gelegen tussen Amsterdam, Oostzaan, Zaandam, Purmerend, Den Ilp en Landsmeer. Ideaal voor onze sportieve surfkampen.  Waarom het Twiske:

 • Het is een grote sportieve speeltuin
 • Alle faciliteiten voor windsurfen en stand up paddleboarden
 • Mooie officiële skeeler en skatelongboard routes
 • Perfect aangelegde en onderhouden MTB parcoursen met zelfs een echte rockgarden
 • Mooie waterspeelplaatsen/waterspeeltuinen
 • Speelvelden voor actieve beachgames
 • Veilige afgebakende zwemzones
 • Geen gemotoriseerde boten of vaargeul op het meer
 • Slechts 5 minuten vanaf de Ring A10

waterbasketbal twiske

Zomerkamp locatie:

Ons basiskamp hebben we op het grasveld in de buurt van het Twiske Haven. Hier is een ondiepe afgesloten plas waar iedereen veilig kan spelen en oefenen. Toiletvoorzieningen aanwezig. Aan de andere kant van het grasveld is het open water. Perfect voor een sup tocht en de gevorderde windsurf jeugd. We verzamelen dagelijks om 10:00 en sluiten 16:30 weer af. Voor de deelnemers die de hele dag blijven is de lunch uiteraard inbegrepen. Ouders, neem gerust even een bakje koffie bij Twiske haven of Paviljoen Het Twiske, maar houdt gepaste afstand van de kinderen. Het is hun kamp. 😉 Op vrijdag zijn de ouders al vanaf 15:30 welkom om met zijn allen de week gezellig af te sluiten.

krokodillen sup loop

Hoe ziet de week eruit?

Een heel dagkamp is van 10:00 tot 16:30. Voor het dagkamp is een (gezonde) lunch inbegrepen. Snacks mag je zelf meenemen. We hebben geen vast programma. Het (sportieve) programma is afhankelijk van het weer en de voorspellingen van de dag. Bij regen is het geen probleem om te gaan windsurfen, maar is het bijvoorbeeld niet leuk om te gaan powerkiten. Wij passen continue het programma aan. Bij slecht weer maken we gebruik van eventshelters en tenten voor de noodzakelijke beschutting. Op loopafstand zijn openbare toiletten. Alle sportmaterialen zijn inbegrepen, ook een wetsuit op maat. Groepen worden zoveel als mogelijk ingedeeld naar leeftijd. Natuurlijk komen vriendjes en vriendinnen bij elkaar als ze dat willen. Met windsurfen kan het wel zo zijn dat deelnemers uiteindelijk op nivo worden ingedeeld.

Wat moet je zelf meebrengen:

 • Een goed humeur!
 • Warme kleding
 • Regenkleding
 • Zwemkleding
 • Badhanddoek
 • Snacks (het liefst fruit)
 • ZONNEBRAND!!! 🙂

Voor onze zomerkampers die ons al kennen van de surfkampen in Noordwijk… Aan de formule veranderen we helemaal niets. Die was al top!!! We vervangen alleen het golfsurfen door windsurfen en suppen. Sluit jij dit jaar ook aan?


Aanmelden voor het zomerkamp 2019:

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! Vul dan alvast hieronder het online formulier in. Bekijken wij de beschikbaarheid en komen zsm op je aanmelding terug!


Ik wil wel, maar kan niet de hele week!

Regelmatig krijgen wij de vraag of het niet mogelijk is om een losse dag aan te sluiten of een aantal dagen. Dit is beperkt mogelijk en alleen last minute te reserveren afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer een dag van te voren of we misschien nog een plekje over hebben.

Heb je nog nooit gewindsurft, dan kun je alleen op de maandag voor de eerste keer aansluiten. Dan hebben we de introductie les. Ben je al een keer eerder bij ons op kamp geweest of heb je al een keer recent windsurfles gehad, dan kun je ook los op een andere dag aansluiten of op een andere dag inschuiven voor een 3 daags kamp.

Zomerkamp prijs: 3 dagen  € 200 | 1 losse dag  € 80,- 


Veel gestelde vragen:

Word ik ingedeeld bij leeftijdsgenoten of bij mijn vrienden en vriendinnen?

Wij proberen altijd de groepen naar leeftijd in te delen. Mocht je samen met vrienden of vriendinnen boeken, dan kom je hier altijd bij in de groep.

Ik ben nog geen 9 jaar. Mag ik echt niet meedoen?

Een surf/sportweek is fysiek zwaar, vandaar dat we deze leeftijdsgrens hebben. Kun je al windsurfen en heb je al vaker aan onze lessen deelgenomen, dan ligt deze grens minder hoog en knijpen we gerust een oogje dicht. Voor jeugd van bijna 9 jaar die al windsurfles hebben gevolgd kunnen we na overleg mogelijk een oogje dichtknijpen. Oh ja, natuurlijk moet je een zwemdiploma (minimaal B) hebben.

Zijn snacks en drinken inbegrepen?

Er is een gezonde lunch aanwezig evenals melk en onbeperkt limonade. Snacks en ander drinken mag je zelf meenemen. Gezonde voeding is essentieel om fit de surfweek door te komen!

Hoeveel deelnemers zijn er per week?

Dit verschilt per periode. Er zijn altijd een aantal zeer drukke weken en er zijn altijd wel een aantal rustigere weken. Er wordt gekeken hoeveel begeleiding er aanwezig is in de week. We streven naar een ratio van 1 begeleider op 6 tot 8 kinderen.

Wat nu als het slecht weer is?

Geen zorgen. Ook bij slecht weer maken wij er een erg leuke week van. Event shelters en tenten zijn aanwezig. Slecht weer? Dan gaan we gewoon iets anders doen! Ervaring leert dat weken met slecht weer net zo leuk worden beoordeeld als weken met mooi weer. Breng wel regenkleding en extra warme kleding mee. Met surfen word je toch nat. Desnoods houden we de warme surfpakken de hele dag aan!!

Help blauwalg! Paniek! Nee hoor. Niets om van in paniek te raken. 

Paniek! Nee hoor… Zoetwater is bij erg warm weer gevoelig voor snelle groei van blauwalg. Blauwalg is altijd aanwezig in zoet water. Alleen bij koud weer in mindere concentraties. Bij heet weer kan er een negatief zwemadvies zijn. Blauwalg hoopt zich op in windstille hoeken tot drijflagen. Deze zijn duidelijk herkenbaar. Deze vermijden we. Onze water activiteiten verplaatsen we eventueel naar een andere locatie of naar open water. Afhankelijk van de windrichting. Eventueel spoelen we iedereen na afloop extra af en spoelen we de surfpakken nog een keer extra uit.

surfkamp Twiske windsurf vennegat

Impressie zomerkampen 2018: 

Zomerkamp Twiske Oostzaan

windsurfkamp

Mega Sup XL kids

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.