Jeugd Surfkamp Nederland

Jeugd Surfkamp Nederland

Zomer surf en sportkamp twiske:

Surfkamp Nederland! We gaan ook deze zomer onze jeugd kampen organiseren voor de sportieve jeugd van 10 tot 16 jaar. We organiseren al surf en sportkampen sinds 2005.  Elk jaar maken we er we maken we er weer een sportieve feestweek van! Lunch is bij de dagkampen inbegrepen. We hebben geen vast programma, deze maken we elke dag op maat afhankelijk van het weer. Regen? Geen enkel probleem! Wetsuits aan en lol maken. Het hele Twiske hebben we dan voor onszelf.

Je leukste surfkamp in Nederland zonder overnachting! Voor alweer het 16e jaar organiseren we ook in 2021 weer ons kleinschalige en superleuke zomer en sport en surfkamp Nederland.

Aanmelden zomerkampen 2022: (Data volgen!)

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! iedereen van 10 tot 16 jaar met minimaal zwemdiploma B is welkom. We hebben per week plek voor 20 sportieve deelnemers. Zit de week volgeboekt en kun je jezelf niet meer aanmelden, dan kun je jezelf voor de gewenste week op de reservelijst zetten. Als een plek vrijkomt, benaderen wij deelnemers op de reservelijst op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan hieronder.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Informatie surf en sportkamp

Minimaal zwemdiploma B.  We streven naar tussen de 8 en max 20 deelnemers per week.

 • Alle activiteiten inbegrepen.
 • Geen vast programma, deze bepalen we op de dag zelf adhv het weer.
 • Lunch inbegrepen
 • Minimaal zwemdiploma B.
 • We hebben ontzettend veel sportmaterialen voor een gevarieerd sportprogramma.

Windsurfen, suppen, wingen, beachgames, chillen en heel veel lol maken!


Prijzen Surfkamp Nederland

 • 5 hele dagen van 10:00 tot 16:30 | € 275
 • 3 hele dagen van 10:00 tot 16:30 | € 180 

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur voor het kamp. Windsurfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikt watersportweer zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, beachgames etc.. Het leukste surfschool/surfkamp van Nederland! De dag zit er om 16:30 weer op.

Zomerkamp Twiske Oostzaan


Het Twiske:

Het Twiske biedt ons super omstandigheden voor een sportief kamp! Op slechts 5 minuten rijden van ring A10 Amsterdam ligt recreatiegebied het Twiske. Een multi sportgebied gelegen tussen Amsterdam, Oostzaan, Zaandam, Purmerend, Den Ilp en Landsmeer. Ideaal voor onze sportieve surfkampen.  Waarom het Twiske:

 • Het is een grote sportieve speeltuin
 • Alle faciliteiten voor windsurfen en stand up paddleboarden
 • Mooie officiële skeeler en skatelongboard routes
 • Mooie waterspeelplaatsen/waterspeeltuinen
 • Speelvelden voor actieve beachgames
 • Veilige afgebakende zwemzones
 • Geen gemotoriseerde boten of vaargeul op het meer
 • Slechts 5 minuten vanaf de Ring A10

waterbasketbal twiske

Zomerkamp locatie:

Ons sportieve verzamelpunt hebben we in de buurt van het surfstrand. We gebruiken echter de gehele omgeving afhankelijk van onze activiteiten. Toiletvoorzieningen zijn in de buurt aanwezig. Voor de deelnemers die de hele dag blijven is de lunch uiteraard inbegrepen. Ouders, neem gerust even een bakje koffie bij Twiske haven of Paviljoen Het Twiske, maar houd gepaste afstand van de kinderen. Het is hun kamp. 😉

krokodillen sup loop

Hoe ziet de week eruit?

Een heel dagkamp is van 10:00 tot 16:30. Lunch inbegrepen. Snacks niet. Probeer het een beetje gezond te houden. We hebben geen vast programma. Het (sportieve) programma is afhankelijk van het weer en de voorspellingen van de dag. Bij regen is het geen probleem om te gaan windsurfen, maar is het bijvoorbeeld niet leuk om te gaan powerkiten. Wij passen continue het programma aan.

Bij slecht weer maken we gebruik van eventshelters en tenten voor de noodzakelijke beschutting. Op loopafstand zijn openbare toiletten. Alle sportmaterialen zijn inbegrepen, ook eventueel een wetsuit op maat. Groepen worden zoveel als mogelijk ingedeeld naar leeftijd. Natuurlijk komen vriendjes en vriendinnen bij elkaar als ze dat willen. Met windsurfen kan het wel zo zijn dat deelnemers uiteindelijk op nivo worden ingedeeld.

Wat moet je zelf meebrengen:

 • Een goed humeur!
 • Warme kleding
 • Regenkleding
 • Zwemkleding
 • Badhanddoek
 • Snacks (het liefst fruit)
 • ZONNEBRAND!!! 🙂

Wat willen we deze week niet zien:

 • Mobiele telefoons of andere beeldschermen/electronica.

Voor onze zomerkampers die ons al kennen…. Aan de formule veranderen we helemaal niets. Die was al top!!! Sluit jij dit jaar ook weer aan?


Veel gestelde vragen Surfkamp Nederland:

Word ik ingedeeld bij leeftijdsgenoten of bij mijn vrienden en vriendinnen?

Wij proberen altijd de groepen naar leeftijd in te delen. Mocht je samen met vrienden of vriendinnen boeken, dan kom je hier altijd bij in de groep.

Ik ben nog geen 10 jaar. Mag ik echt niet meedoen?

Onze minimum leeftijd is echt 10 jaar. Pas vanaf 10 jaar kunnen kinderen zelf hun wetsuits aantrekken en materialen klaarmaken en opruimen.

Zijn snacks en drinken inbegrepen?

Er is een gezonde lunch aanwezig evenals melk en onbeperkt limonade. Snacks en ander drinken mag je zelf meenemen. Gezonde voeding is essentieel om fit de surfweek door te komen!

Hoeveel deelnemers zijn er per week?

Dit verschilt per periode. Er zijn altijd een aantal zeer drukke weken en er zijn altijd wel een aantal rustigere weken. We streven naar tussen de 8 en 20 deelnemers per week. Er wordt gekeken hoeveel begeleiding er aanwezig is in de week. We streven naar een ratio van 1 begeleider op 6 tot 8 kinderen.

Wat nu als het slecht weer is?

Geen zorgen. Ook bij slecht weer maken wij er een erg leuke week van. Event shelters en tenten zijn aanwezig. Slecht weer? Dan gaan we gewoon iets anders doen! Ervaring leert dat weken met slecht weer net zo leuk worden beoordeeld als weken met mooi weer. Breng wel regenkleding en extra warme kleding mee. Met surfen word je toch nat. Desnoods houden we de warme surfpakken de hele dag aan!!

Help blauwalg! Paniek! Nee hoor. Niets om van in paniek te raken. 

Paniek! Nee hoor… Zoetwater is bij erg warm weer gevoelig voor snelle groei van blauwalg. Blauwalg is altijd aanwezig in zoet water. Alleen bij koud weer in mindere concentraties. Bij heet weer kan er een negatief zwemadvies zijn. Blauwalg hoopt zich op in windstille hoeken tot drijflagen. Deze zijn duidelijk herkenbaar. Deze vermijden we. Onze water activiteiten verplaatsen we eventueel naar een andere locatie of naar open water. Afhankelijk van de windrichting. Eventueel spoelen we iedereen na afloop extra af en spoelen we de surfpakken nog een keer extra uit.

Waarom is het ochtendkamp niet de helft van de prijs van het dagkamp?

Sommige jaren organiseren wij ook halve dag kampen. Onze kampen vereisen per dag op de achtergrond nogal wat voorbereiding en afronding tijd. Opbouwen, klaarmaken sportmaterialen, inkopen, opruimen, schoonmaken wetsuits etc. Dit is voor een ochtendkamp net zoveel werk als voor een heel dagkamp.

Ik wil wel, maar kan niet de hele week!

Regelmatig krijgen wij de vraag of het niet mogelijk is om 1 losse dag aan te sluiten. Dit is helaas niet mogelijk. Het gaat ook vooral om het groepsproces. Kun je bijvoorbeeld 1 dag niet, dan is dat uiteraard geen probleem. Als je er dan maar op de maandag bij bent. Dan hebben we de instructie dag. Ben je al een keer eerder bij ons op kamp geweest of heb je al een keer recent windsurfles gehad, dan kun je ook op een andere dag starten.

surfkamp Twiske windsurf vennegat

Impressie Surfkamp Nederland Twiske: 

windsurfkamp

Surfkamp Amstardam Twiske

Surfkamp Nederland

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.