Jeugd Surfkamp Nederland

Jeugd Surfkamp Nederland

 

Nu nog geheel vrijblijvend boeken!

 • Door corona beperkingen geheel vrijblijvend aanmelden en je plek als optie reserveren.
 • Pas betalen als we zeker weten dat het door kan gaan.
 • Mogelijk opsplitsen groepen in leeftijd 9-12 en 13-18 jaar.
 • Mogelijk komt de minimum leeftijd op 10 jaar.

Update 2 juni: We gaan de aankomende week de opzet van de zomerkampen aanpassen aan het nieuwe covid-19 protocol. Mogelijk dat we de dagen gaan opsplitsen in 2 dagdelen. Tussen de 2 dagdelen komt waarschijnlijk een uur lunchpauze. Wisselmoment van groepen en materiaal schoonmaken/desinfecteren van onze kant. De lunch verzorgen wij deze keer niet! Dit ivm hygiene. Je mag/moet je eigen lunch meenemen, net zoals je snacks en drinken. Er zit een kans in dat de publieke toiletvoorzieningen dicht blijven. In dat geval is het zelfs verstandig om tussen de middag even thuis te lunchen en naar het toilet te gaan. Surfkamp zal dit jaar waarschijnlijk behoorlijk lokaal gericht zijn, vooral op jeugd uit de directe (fiets) omgeving. 

Jeugd Surfkamp Nederland 9-15 jaar

Je leukste surfkamp in Nederland zonder overnachting! Voor alweer het 13e jaar organiseren we ook in 2020 weer ons kleinschalige en superleuke zomer en sport en surfkamp Nederland. Tot 2016 kampen in Noordwijk, maar vanaf 2017 ook in Het Twiske Oostzaan.

In de zomervakantie van 2020, 3 weken het leukste sportieve surf en sportkamp zonder overnachting in het twiske voor alle jeugd vanaf 9 jaar met minimaal zwemdiploma B. Geen grootschalige kampen, maar persoonlijke aandacht en (professionele) begeleiding. We streven naar tussen de 8 en 25 deelnemers per week.

Wanneer:

 • Eerste 2 weken | week 28 en 29
  • 6 t/m 10 juli en 13 t/m 17 juli 
 • Laatste week | Week 33 (ook alleen ochtendkamp mogelijk)
  • 10 t/m 14 augustus
 • Weken 30/31/32 Geen kamp. Mogelijk per dag een programma

Zomerkamp Twiske Oostzaan

5 dagen Surfkamp Nederland

 • 5 hele dagen van 10:00 tot 16:30 incl lunch | € 275
 • 5 ochtenden week 33 van 10:00 tot 13:00 | € 185

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur voor het kamp. Windsurfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikt watersportweer zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, beachgames etc.. Het leukste surfschool/surfkamp van Nederland!

Lunch en drinken/limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De dag zit er om 16:30 weer op.


Het Twiske:

Het Twiske biedt ons super omstandigheden voor een sportief kamp! Op slechts 5 minuten rijden van ring A10 Amsterdam ligt recreatiegebied het Twiske. Een multi sportgebied gelegen tussen Amsterdam, Oostzaan, Zaandam, Purmerend, Den Ilp en Landsmeer. Ideaal voor onze sportieve surfkampen.  Waarom het Twiske:

 • Het is een grote sportieve speeltuin
 • Alle faciliteiten voor windsurfen en stand up paddleboarden
 • Mooie officiële skeeler en skatelongboard routes
 • Mooie waterspeelplaatsen/waterspeeltuinen
 • Speelvelden voor actieve beachgames
 • Veilige afgebakende zwemzones
 • Geen gemotoriseerde boten of vaargeul op het meer
 • Slechts 5 minuten vanaf de Ring A10

waterbasketbal twiske

Zomerkamp locatie:

Ons sportieve verzamelpunt hebben we in de buurt van het surfstrand. We gebruiken echter de gehele omgeving afhankelijk van onze activiteiten.  Toiletvoorzieningen zijn in de buurt aanwezig. Voor de deelnemers die de hele dag blijven is de lunch uiteraard inbegrepen. Ouders, neem gerust even een bakje koffie bij Twiske haven of Paviljoen Het Twiske, maar houdt gepaste afstand van de kinderen. Het is hun kamp. 😉 Op de laatste dag  zijn de ouders al vanaf 16:00 welkom om met zijn allen de week gezellig af te sluiten.

krokodillen sup loop

Hoe ziet de week eruit?

Een heel dagkamp is van 10:00 tot 16:30. Bij het dagkamp is de lunch inbegrepen. Snacks mag je uiteraard zelf meenemen. Probeer het een beetje gezond te houden. We hebben geen vast programma. Het (sportieve) programma is afhankelijk van het weer en de voorspellingen van de dag. Bij regen is het geen probleem om te gaan windsurfen, maar is het bijvoorbeeld niet leuk om te gaan powerkiten. Wij passen continue het programma aan.

Bij slecht weer maken we gebruik van eventshelters en tenten voor de noodzakelijke beschutting. Op loopafstand zijn openbare toiletten. Alle sportmaterialen zijn inbegrepen, ook een wetsuit op maat. Groepen worden zoveel als mogelijk ingedeeld naar leeftijd. Natuurlijk komen vriendjes en vriendinnen bij elkaar als ze dat willen. Met windsurfen kan het wel zo zijn dat deelnemers uiteindelijk op nivo worden ingedeeld.

Wat moet je zelf meebrengen:

 • Een goed humeur!
 • Warme kleding
 • Regenkleding
 • Zwemkleding
 • Badhanddoek
 • Snacks (het liefst fruit)
 • ZONNEBRAND!!! 🙂

Voor onze zomerkampers die ons al kennen van de surfkampen in Noordwijk… Aan de formule veranderen we helemaal niets. Die was al top!!! We vervangen alleen het golfsurfen door windsurfen en suppen. Sluit jij dit jaar ook aan?


Aanmelden voor het zomerkamp 2020:

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! Vul dan alvast hieronder het online formulier in. Bekijken wij de beschikbaarheid en komen zsm op je aanmelding terug!


Ik wil wel, maar kan niet de hele week!

Vanaf 2019 bieden wij in verschillende weken verschillende surfkampen aan. Zie hierboven de mogelijkheden.

Regelmatig krijgen wij de vraag of het niet mogelijk is om een losse dag. Dit is beperkt mogelijk en alleen last minute te reserveren afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer een dag van te voren of we misschien nog een plekje over hebben.

Heb je nog nooit gewindsurft, dan kun je alleen op de maandag voor de eerste keer aansluiten. Dan hebben we de introductie les. Ben je al een keer eerder bij ons op kamp geweest of heb je al een keer recent windsurfles gehad, dan kun je ook los op een andere dag aansluiten.

1 losse dag aansluiten € 80,- Losse ochtenden zijn niet mogelijk.  


Veel gestelde vragen Surfkamp Nederland:

Word ik ingedeeld bij leeftijdsgenoten of bij mijn vrienden en vriendinnen?

Wij proberen altijd de groepen naar leeftijd in te delen. Mocht je samen met vrienden of vriendinnen boeken, dan kom je hier altijd bij in de groep.

Ik ben nog geen 9 jaar. Mag ik echt niet meedoen?

Een surf/sportweek is fysiek zwaar, vandaar dat we deze leeftijdsgrens hebben. Kun je al windsurfen en heb je al vaker aan onze lessen deelgenomen, dan ligt deze grens minder hoog en knijpen we gerust een oogje dicht. Voor jeugd van bijna 9 jaar die al windsurfles hebben gevolgd kunnen we na overleg mogelijk een oogje dichtknijpen. Oh ja, natuurlijk moet je een zwemdiploma (minimaal B) hebben.

Zijn snacks en drinken inbegrepen?

Er is een gezonde lunch aanwezig evenals melk en onbeperkt limonade. Snacks en ander drinken mag je zelf meenemen. Gezonde voeding is essentieel om fit de surfweek door te komen!

Hoeveel deelnemers zijn er per week?

Dit verschilt per periode. Er zijn altijd een aantal zeer drukke weken en er zijn altijd wel een aantal rustigere weken. We streven naar tussen de 8 en 2o deelnemers per week. Er wordt gekeken hoeveel begeleiding er aanwezig is in de week. We streven naar een ratio van 1 begeleider op 6 tot 8 kinderen.

Wat nu als het slecht weer is?

Geen zorgen. Ook bij slecht weer maken wij er een erg leuke week van. Event shelters en tenten zijn aanwezig. Slecht weer? Dan gaan we gewoon iets anders doen! Ervaring leert dat weken met slecht weer net zo leuk worden beoordeeld als weken met mooi weer. Breng wel regenkleding en extra warme kleding mee. Met surfen word je toch nat. Desnoods houden we de warme surfpakken de hele dag aan!!

Help blauwalg! Paniek! Nee hoor. Niets om van in paniek te raken. 

Paniek! Nee hoor… Zoetwater is bij erg warm weer gevoelig voor snelle groei van blauwalg. Blauwalg is altijd aanwezig in zoet water. Alleen bij koud weer in mindere concentraties. Bij heet weer kan er een negatief zwemadvies zijn. Blauwalg hoopt zich op in windstille hoeken tot drijflagen. Deze zijn duidelijk herkenbaar. Deze vermijden we. Onze water activiteiten verplaatsen we eventueel naar een andere locatie of naar open water. Afhankelijk van de windrichting. Eventueel spoelen we iedereen na afloop extra af en spoelen we de surfpakken nog een keer extra uit.

Waarom is het ochtendkamp niet de helft van de prijs van het dagkamp?

Onze kampen vereisen per dag op de achtergrond nogal wat voorbereiding en afronding tijd. Opbouwen, klaarmaken sportmaterialen, inkopen, opruimen, schoonmaken wetsuits etc. Dit is voor een ochtendkamp net zoveel werk als voor een heel dagkamp.

surfkamp Twiske windsurf vennegat

Impressie zomerkampen: 

windsurfkamp

Surfkamp Amstardam Twiske

Surfkamp Nederland

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.