Surfkamp volwassenen

Surfkamp volwassenen Twiske!

sup verhuur doesstrand

Surfkamp volwassenen Twiske! Wil jij een hele week lekker windsurfen, suppen en wingen? In week 37 van 12 t/m 16 september organiseren wij het allerleukste en sportieve meerdaagse volwassenen multi surf en sportkamp. Het multi surf en sportkamp voor volwassenen gewoon in Nederland!

  • Het kamp van week 37 is 5 dagen van maandag t/m vrijdag

Vanaf de maandagochtend verzamelen we dagelijks om 10:00 op het Surfstrand. Sportprogramma is afhankelijk van het weer en de windverwachting en bepalen we per dag. Natuurlijk gaan we gezellig met zijn allen lunchen. De gezonde eenvoudige lunch is inbegrepen. Om 17:00 sluiten we de dag af. Op de laatste dag sluiten we de surfweek uiteraard in stijl met zijn allen af!

surfkamp volwassenen twiske

Wat gaan we doen?

Heel veel! Veel mag, niets moet. Alle sportmaterialen liggen voor je ter beschikking. Natuurlijk helpen we je op weg en doen we zelf ook lekker mee. Je kunt de hele dag onbeperkt windsurfen, suppen en wingen. Sup tochten, kleine competities, maar ook lekker relaxen en kletsen. Sportieve activiteiten op het land. Deze verklappen we nog niet. En natuurlijk voldoende ruimte om te relaxen. Wil je een keer niet meedoen met een activiteit en lekker op het terras zitten of in de zon liggen, dan kan dat natuurlijk ook.

Locatie:

Twiske Oostzaan: Surfstrand De Leers (P13) Twiske Oostzaan.

Voor wie:

Wil je aansluiten? Leuk! iedereen vanaf 18 jaar met minimaal zwemdiploma B is welkom. Ervaring met de sporten is niet nodig. Het is wel een sportieve week. Een beetje sportief moet je wel zijn, maar je hoeft absoluut geen topsporter te zijn!

Aanmelden:

via info@surfandbike.com


Prijzen Surfkamp volwassenen Twiske

  • Week 37 5 dagen: 495,-
surfkamp volwassenen

Zoek je een plek om te overnachten in de buurt van het Twiske? Overnachting mogelijkheden Twiske binnen 4 kilometer: 

Reacties zijn gesloten.