Surfschool Twiske Oostzaan

Surfschool Twiske Oostzaan

Surfschool Twiske Oostzaan. Het mooiste watersport en sup gebied van Noord Holland net buiten Amsterdam!

De 1e SUP school in Nederland

Wij zijn in 2006 gestart met het aanbieden van sup activiteiten in Nederland. Eerst vanaf onze surfschool in Noordwijk, maar vanaf 2011 ook in het Twiske Oostzaan.

De 1e Wing school in Nederland

Begin 2020 zijn we gestart met het aanbieden van onze Wing en Foil activiteiten. We windsurfen al met foils vanaf 2016. We zijn zelf met het wing foilen gestart eind 2018. Ondertussen hebben we op het twiske al een behoorlijke wingfoil community.

Windsurfles bij Surfschool Twiske sinds 1987

Onze hoofd instructeur geeft al windsurflessen sinds 1987! De les methodieken en materialen zijn aangepast aan deze tijd. Korte lichte boards en zelfs superlichte inflatable zeilsets die blijven drijven! Wij gebruiken het modernste en lichtste materiaal.

Watersport omgeving

Gelegen in 1 van de mooiste watergebieden van Nederland op slechts 5 minuten van de Ring A10 Amsterdam. In de groene driehoek tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Omsloten door het vele water van het Oostzanerveld, Het Twiske en Ilperveld.

Voor jou alleen of met je hele school

Of je nu alleen komt of met een hele groep. Windsurfen, Suppen, Foilen als les of als clinic voor je groep. Vanaf 9 jaar in bezit van Zwemdiploma B ben je bij ons welkom om aan te sluiten bij sommige van onze watersport activiteiten. Vele scholen gemeenschappen organiseren samen met ons de leukste water en sportdagen!

foil wing les twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.