Team activiteiten

Sportieve team activiteiten

Ben je op zoek naar leuke sportieve team activiteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit doen wij al meer dan 15 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in groepen van 5 tot ongeveer 40 deelnemers met een persoonlijke aanpak. I.s.m. onze partners kunnen we ook zeker groepen aan van boven de 100 personen. Zelfs dan weten we het nog persoonlijk en informeel te houden doordat we de groep in meerdere groepen delen en verdelen over de activiteiten. Strijden altijd met of tegen een elkaar. 1 ding is zeker. We zorgen dat jullie ons moe, voldaan en met een glimlach verlaten…

Graag organiseren wij voor jullie groep een leuke en geslaagde sportieve dag. Wij bieden diverse sportieve activiteiten. Windsurf clinics, Stand up paddle boarden, Mega sup 7 persoons suptochten/clinics, sportieve teambuilding activiteiten, waterspelen, bootcamps etc. eventueel aangevuld met horeca arrangementen bij onze partners.

team activiteiten twiske oostzaan

Horeca partners binnen het Twiske:

Pannenkoekenhuis de Appel in het Twiske

De strandtent binnen het Twiske. Geniet voor en na je sportieve activiteit van een overheerlijke pannenkoek! We hebben een compleet arrangement samengesteld. Een overheerlijk vullende pannenkoek, limonade en een verfrissend ijsje voor 10,- per deelnemer! Tel daar de kosten van onze verjaardag bij op en je hebt de totaalprijs per deelnemer. Een echte kinderplek! Aan de andere kant van de weg is meteen het avonturen speelpark en er ligt een leuke speelplas en speelveld voor de deur.

Twiske Haven

Kinderverjaardag twiske haven

Bij het Twiske Haven kunnen we voor de deur meteen het water in! Twiske haven biedt arrangementen aan vanaf 20 personen. Onder de 20 personen is het mogelijk om a’la carte te eten.

Paviljoen het Twiske

Paviljoen het Twiske

Een begrip in het Twiske. Paviljoen het Twiske. Voor groepen vanaf 20 personen kun je hier genieten van het uitzicht over het meer van het Twiske. We stellen graag een arrangement voor jullie samen. We kunnen direct voor de deur het water in en op voor leuke activiteiten.

Bring Your Own locaties:

Wil je wel gebruik maken van onze sportieve arrangementen, maar vinden jullie het leuk om het eten zelf te organiseren met een picknick of een BBQ? Dat kan! Binnen het Twiske zijn er diverse locaties waar je kunt BBQ’en met je groep. Wil je gebruik maken van een georganiseerde BBQ op een eigen gewenste locatie? Voor groepen vanaf 20 personen bieden we die mogelijkheid in samenwerking met een echte poelier (Poelier Jonker) die voor jullie de BBQ in zijn geheel kan organiseren. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Sup Bootcamp Twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.