Team Clinics & Activiteiten

Sportieve team clinics en activiteiten

Ben je op zoek naar leuke sportieve team clinics & activiteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij doen dit al meer dan 15 jaar. Eerst in Noordwijk en Wijk aan Zee, maar nu alleen nog op het Twiske In Oostzaan. Het mooiste water en sport gebied in de Regio Amsterdam en wat ons betreft in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in groepen van 5 tot boven de 200 deelnemers. Dit alles met een persoonlijke aanpak. Zelfs bij groepen boven de 100 personen weten we het nog persoonlijk en informeel te houden. 1 ding is zeker. We zorgen dat jullie ons moe, voldaan en met een glimlach verlaten…

De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een specialist in water/sport dagen voor scholengemeenschappen vanuit de hele regio met regelmatig meer dan 200 deelnemers per dagdeel. Maar ook tot partner in het organiseren van teambuilding en sport activiteiten voor diverse bedrijven uit de regio en ver daar buiten.

Graag organiseren wij voor jullie groep een leuke en geslaagde sportieve dag. Wij bieden diverse sportieve activiteiten:

Overnachting Twiske binnen 4 kilometer: 

team activiteiten twiske oostzaan

Horeca mogelijkheden:

Niets leuker en lekkerder dan na een inspanning lekker te ontspannen en op een terras gezellig verder te borrelen en lekker te eten. Binnen het Twiske hebben we verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact op met 1 van de volgende horeca gelegenheden om de mogelijkheden voor jullie groep te bespreken:

Paviljoen het Twiske

Twiske Haven

Pannenkoek ‘De Appel’ 

Of ga met je groep voor een snack langs bij Paviljoen puur op het does strand of bij Snacktent ‘De Piraat’ bij de avonturenspeelplaats.

Bring Your Own locaties:

Wil je wel gebruik maken van onze sportieve arrangementen, maar vinden jullie het leuk om het eten zelf te organiseren met een picknick of een BBQ? Dat kan! Binnen het Twiske zijn er diverse locaties waar je kunt BBQ’en met je groep. Wil je gebruik maken van een georganiseerde BBQ op een eigen gewenste locatie? Voor groepen vanaf 20 personen bieden we die mogelijkheid in samenwerking met een echte poelier (Poelier Jonker) die voor jullie de BBQ in zijn geheel kan organiseren. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Fiets of scooter verhuur

Kom naar ons op de fiets of de elektrische scooter!

Fiets of Ebike verhuur:

E-Scooter verhuur:

Sup Bootcamp Twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.