Verhuur Twiske Oostzaan

Verhuur Twiske Oostzaan

Windsurfen Twiske

Verhuur Twiske Oostzaan

  • Losse verhuur van 1 set is alleen mogelijk op locatie zelf als we aanwezig zijn. Reserveren is niet mogelijk.
  • 2 tot 3 sets vanaf 72 uur vooraf tot 17:00 de dag ervoor online aan te vragen.
  • Van 4 tot 7 sets kan vanaf 5 dagen voorafgaand aan de door jullie gewenste datum worden gereserveerd.
  • Wil je meer dan 8 sets reserveren voor een datum verder in de toekomst? Dat kan al verder vooruit via een email.
  • Voor groepen hebben we dagelijks huur mogelijkheden!

Verhuur locaties Twiske:

  • Windsurf en Sup verhuur Surfstrand ‘De Leers’ Noorderlaaik P13 Twiske.
  • Sup verhuur laag seizoen sept-mei: Suproute Twiske Zuid Pikpotweg parkeerplaats P2.
  • In het laagseizoen ook supverhuur vanuit Oostzaan.
  • Overzicht mogelijke sup routes Twiske en Oostzaan

Schade bij huur:

Huren van een complete set is geheel op eigen risico. Zware schades kunnen in rekening worden gebracht aan de huurder. Op het water kun je zo gek doen als je wilt, maar op het land zijn de sups kwetsbaar. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Er zit een kans in dat je set na je gereserveerde eindtijd alweer aan de volgende persoon is verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Let op! Wij rekenen een ‘boete’ van 25,- per supset voor elk uur of deel van een uur dat een supset te laat wordt ingeleverd!

Verlies/achterlaten supset:

Helaas komt het weleens voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er vanaf 100 euro extra per supset tot 400 euro voor een wingfoilset in rekening gebracht! Wordt je set gestolen, dan wordt het gehele inkoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Overschat je eigen kunnen niet en start een suptocht altijd tegen de wind in.

Kleding advies (Sup):

Sportieve kleding en windjack volstaat bij droog weer met weinig wind van begin mei tot eind september, bij wind een extra windjack. Wij hebben eventueel wetsuits beschikbaar voor verhuur. Bij ons kun je dus ook komen suppen op de frissere dagen!

Veiligheid

Wij bieden individuele sporten aan, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen materiaal meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander sporten? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Locatie via what’s app delen!

Ga ja alleen suppen of suppen in de winter? Deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende of met ons. Huur je bij ons een supset en vertrek je vanaf de dromerstraat, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Kunnen we je zelfs online ‘on the go’ tips geven!  

Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld. Heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek! Vanaf de dromerstraat starten ook gewoon onze hele mooie sup routes. Download gerust 1 van onderstaande afbeeldingen met routes. Alle routes zijn oa door kano oversteek plaatsen en bruggen met elkaar te verbinden.

Waardevolle spullen:

Laat deze zoveel mogelijk thuis. Er is geen opslag mogelijkheid. Wil je je telefoon of autosleutel meenemen? Verpak deze dan in een broodzakje met zipsluiting en neem deze mee in een klein rugzakje. Ook handig om drinkwater in mee te nemen.

Reacties zijn gesloten.