Verhuur Twiske Oostzaan

Windsurfen Twiske

Verhuur Twiske Oostzaan

Contactloos verhuur Twiske Oostzaan

Contactloos verhuur Twiske Oostzaan. Vanaf 2 dagen voorafgaand aan de gewenste datum kun je bij ons reserveren. Je bent bij ons welkom voor:

Reserveren kan bij ons vanaf 2 sets. Wij leggen jullie sets klaar. Na afloop leg je ze terug zoals je ze hebt aangetroffen en stuur je ons even een app/sms om je af te melden. Ben je eerder terug dan de afgesproken tijd, dan kun je de materialen gewoon op het grasveld waar je ze hebt opgepikt achterlaten. Wij halen ze daar later weer op.

1 Losse (sup)set reserveren is bij ons alleen doordeweeks mogelijk vanuit Oostzaan. Bij mooi weer in de weekenden zijn wij bijna altijd op locatie aanwezig. Kom dan langs om te kijken of wij er staan en eventueel nog een gewenste set voor de verhuur beschikbaar hebben.

Wil je meer dan 6 sets reserveren voor een datum verder in de toekomst, dan kan dat al verder vooruit via een email. Onder de 6 stuks kan alleen via online reserveren.

Verhuur Twiske voorwaarden

 • 1 los artikel reserveren niet mogelijk. (Alleen doordeweeks in Oostzaan)
 • 2 t/m 5 stuks 4 dagen van te voren online te reserveren.
 • 6 tot 20 stuks: Van te voren te reserveren. Stuur ons een email.
 • Materiaal huren voor je eigen (school)sportdag? Informeer naar onze (dag)prijzen.
 • Op de dag zelf nog reserveren (vanaf 2 artikelen)? Waag een poging! Geen garantie, maar vaak nog gewoon mogelijk.

Verhuur locatie Twiske:

 • Verhuur vanaf Surfstrand ‘De Leers’ Noorderlaaik Twiske Oostzaan.
 • In laag seizoen supverhuur vanaf de Zuiderlaaik Parkeerplaats P2 Twiske.
 • Sluit af met een warme kop chocomelk bij Paviljoen het Twiske of Twiske Haven.
 • Sluit direct aan op de sup routes van het Twiske

Sup verhuur locatie Oostzaan:

 • Alleen maandag t/m vrijdag
 • Geheel contactloos. Wij zijn hier niet aanwezig.
 • Verhuur vanaf grasveld aan de dromerstraat.
  • Hier ligt na reservering je supset klaar
  • Hier leg je na afloop je supset weer neer
 • Parkeren aan de posthoornstraat.
 • Opstappen bij brug tussen posthoornstraat en dromerstraat.
 • Sluit direct aan op de sup routes van het Oostzanerveld

Schade bij huur:

Huren van een complete set is geheel op eigen risico. Zware schades kunnen in rekening worden gebracht aan de huurder. Op het water kun je zo gek doen als je wilt, maar op het land zijn de sups kwetsbaar. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Er zit een kans in dat je set na je gereserveerde eindtijd alweer aan de volgende persoon is verhuurd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Drijf je af en moet je teruglopen of zwemmen, dan wordt ook deze tijd in rekening gebracht. 

Verlies/achterlaten supset:

Helaas komt het weleens voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er vanaf 100 euro extra per supset tot 400 euro voor een wingfoilset in rekening gebracht! Wordt je set gestolen, dan wordt het gehele inkoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Overschat je eigen kunnen niet en start een suptocht altijd tegen de wind in.

Kleding advies (Sup):

Sportieve kleding en windjack volstaat bij droog weer met weinig wind van begin mei tot eind september, bij wind een extra windjack. Wij hebben eventueel wetsuits beschikbaar voor verhuur. Bij ons kun je dus ook komen suppen op de frissere dagen!

Veiligheid

Wij bieden individuele sporten aan, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen materiaal meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander sporten? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Locatie via what’s app delen!

Ga ja alleen suppen of suppen in de winter? Deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende of met ons. Huur je bij ons een supset en vertrek je vanaf de dromerstraat, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Kunnen we je zelfs online ‘on the go’ tips geven!  

Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld. Heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek! Vanaf de dromerstraat starten ook gewoon onze hele mooie sup routes. Download gerust 1 van onderstaande afbeeldingen met routes. Alle routes zijn oa door kano oversteek plaatsen en bruggen met elkaar te verbinden.

Waardevolle spullen:

Laat deze zoveel mogelijk thuis. Er is geen opslag mogelijkheid. Wil je je telefoon of autosleutel meenemen? Verpak deze dan in een broodzakje met zipsluiting en neem deze mee in een klein rugzakje. Ook handig om drinkwater in mee te nemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.