Watersportdag Twiske

Watersportdag Twiske! Sup | Windsurf | Wing

De leukste kleinschalige watersportdag van Nederland. Nu tijdelijk voor een selecte groep van max 4 deelnemers! Suppen, windsurfen en wingen! We geven een supclinic en gaan met zijn allen een leuke suptocht maken. We geven een windsurfclinic. In deze les leer je de basistechnieken van het windsurfen en we leren je tijdens de wingsup clinic het wingen op een sup! Als we klaar zijn met alle lessen, staat al het materiaal tot je beschikking. Dit is een erg leuke en inspannende dag. Ideaal om de basis van meerdere watersporten te leren. In principe starten we met de supclinic in de ochtend. Dan is er vaak de minste wind. Uiteraard organiseren we de watersportdagen helemaal corona proof.

Voorbeeld programma: Watersportdag

  • 10:00 Verzamelen en ontvangst
  • 10:30 Start clinic 1
  • 11:30 Start clinic 2
  • 12:30 Lunch tijd | Relaxen
  • 13:30 Start clinic 3
  • 14:30 Vrij watersporten met al het materiaal.
  • 17:00 Afronden watersportdag

Kosten: 175 Euro incl eenvoudige lunch p.p.

Aantal deelnemers: Minimaal 3 en tijdelijk maximaal 4 deelnemers. Minimale leeftijd 18 jaar.

Wanneer: Eerstvolgende: (Nog niet bekend) ivm geldende beperkingen maar max 4 deelnemers mogelijk!

Regelmatig organiseren wij een watersportdag. Windvoorspelling moet minimaal 9 knopen aangeven. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend zijn. We hebben hier ongeveer 3 dagen van te voren met vrij veel zekerheid zicht op. Zorg dus dat je flexibel bent en eventueel een vrije dag ervoor kunt opnemen.

Aanmelden: Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer we een hele watersportdag organiseren? Stuur ons dan even je gegevens via de email. We zetten je dan op de mailinglijst. Als we een watersportdag organiseren, dan sturen we een email rond om te kijken wie er kan aansluiten. We zullen deze dag ook communiceren via onze sociale media kanalen. Deze kun je dus ook in de gaten houden.


Aanvullende informatie:

Uiteraard zijn alle materialen en de lunch/snacks inbegrepen. Alleen zelf je badkleding meenemen. We verzamelen om 10:00 op de afgesproken leslocatie voor die dag binnen het Twiske. Deze is afhankelijk van de wind. Kan zijn Surfstrand De Leers in Oostzaan, maar ook op het Kure-Jan strandje in Den Ilp. Het programma zoals boven beschreven is het voorbeeld programma. Het excate tijdspad is afhankelijk van het weer en de wind.

Je krijgt de hele dag lessen en instructies. Ook in de vrij surf uren zijn wij er om te helpen en tips te geven. In de rustmomenten behandelen we de theorie en is er veel ruimte om vragen te stellen en extra uitleg te krijgen. We beginnen met de wingsup les. Hier krijgt elke deelnemer zijn eigen set. Na de lunch gaan we dan verder op het korte wingfoil board. Een set wordt dan met zijn tweetjes gedeeld. Leren foilen is vrij inspannend. 🙂

De lunch is een eenvoudige gezonde lunch. Deze nuttigen we als picknick op de leslocatie. Neem bij een voedsel allergie gerust je eigen lunch mee.

Rond 15:00 ronden we dan de les en instructiedag af. Je mag echter tot 17:00 vrij gebruik van het materiaal blijven maken. Alle materialen liggen tot jullie beschikking. Relaxen en ontspannen mag natuurlijk ook. Om 17:00 ruimen we dan met zijn allen de gebruikte materialen weer op en sluiten we de dag moe en voldaan af.

Dit is een fysiek inspannende dag. Erg leuk en gegarandeerd een zeer voldaan gevoel op het einde van de dag!

prive windsurfles

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.