Funclub

Funclub  (Nog mogelijk tot 10 juni 2018)

Ons funclub programma voor de jongste jeugd vanaf 6 tot ongeveer 9 jaar. Vanaf zaterdag 12 mei starten we weer met de jeugdlessen. Spelenderwijs leren windsurfen, maar vooral lekker actief zijn op en rond het water! Heb je minimaal zwemdiploma B, dan kan je hierbij aansluiten. Helaas vanaf 17 juni zullen we dit niet meer aanbieden. Vanaf 17 juni gaan we verder met een 4 daagse windsurf cursus voor de jeugd vanaf 9 jaar.

funclub

Wanneer: Zaterdagochtend 10:30

Duur: 45 minuten

Kosten: 15,00 

Locatie: Vennegat plas

Aanmelden:

Graag uiterlijk vrijdagmiddag voor 17:00 aanmelden ivm onze planning van materiaal en instructeurs. Maximaal 8 deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan kan het dat we een extra funclub organiseren om 09:30. Vol = Vol

 


Jeugd funclub

Geen serieuze windsurfles, spelenderwijs leren windsurfen, maar vooral lekker actief bezig zijn in en op het water. We sluiten aan bij hoe de jongste jeugd leert. Zelfverkennend met af en toe een tip en wat uitleg van onze kant, maar vooral niet teveel. We geven deze les op een afgesloten ondiepe plas. Ze kunnen hier overal staan en weer zelf teruglopen. Niets moet, maar veel mag. Willen ze niet windsurfen, maar even suppen. Geen probleem. Willen ze lekker zwemmen en spelen. Ook geen probleem. We zitten er niet bovenop, maar houden absoluut de veiligheid in de gaten. Graag 10 minuten van te voren aanwezig om je pak aan te trekken en te helpen met de materialen. Hulp van ouders is gewenst.

Ben je boven de 8 jaar en wil je serieuze windsurfles? Sluit dan aan bij de lessen op de zondagochtend.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.