Windsurfles Twiske

Windsurfen Twiske

Windsurfles Twiske Oostzaan

Windsurfles Twiske. Onze hoofd instructeur geeft al windsurfles sinds 1987. Sinds 2011 zijn we weer teruggekeerd naar het Twiske om windsurflessen te organiseren. Sinds 2017 is het Twiske onze ‘vaste’ locatie geworden na bijna 15 jaar een erkend surf en buitensportcentrum in Noordwijk te hebben gehad. Deze hebben we in 2017 verkocht en de overstap gemaakt naar het mooie waterrijke Oostzaan gemaakt voor het windsurfen, suppen. Sinds 2020 ben je bij ons ook welkom om te leren wing foilen.

Het Twiske beschikt over meerdere surfstrandjes. Wij maken hoofdzakelijk gebruik van het surfstrand ‘De Leers’ aan de Oostzaan kant. Superveilig en overzichtelijk. Geen gemotoriseerde vaart. Geen vaargeul. Schoon en helder water. Horeca en Jachthaven om de hoek.

Update maart 2021: Ivm beperkingen door corona bieden wij tot nader orde alleen prive lessen en groeps activiteiten voor jeugd en scholen aan. Tevens is de verhuur open (alleen op afspraak/reserveren) De reguliere groepslessen voor volwassenen hebben we tijdelijk even van de website afgehaald. Zodra er verruiming komt passen we ons aanbod meteen weer aan.

Veiligheid & Covid-19 

Suppen en windsurfen zijn individuele sporten, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen board meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Zijn ook uitermate veilige sporten met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander het water op? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.