Windsurfkamp 5 hele dagen

Windsurfkamp Twiske Oostzaan

5 Hele dagen windsurfkamp zonder overnachting. Het leukste dag windsurfkamp boordevol sportieve activiteiten voor alle jeugd van 8 tot 16 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma B.

windsurfkamp


5 dagen surfkamp zonder overnachting | € 275

Surfkampen 2019: Weken volgen medio maart. Ga uit van in ieder geval 1e week en laatste week zomervakantie……

Het leukste windsurf, sup en sportkamp van Nederland! De hele week boordevol sport, spel en lol. We verzamelen op de maandagochtend om 10:00 bij de Twiske Haven, daar hebben we ons kamp staan. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de overdekte ruimte. Per dag bepalen we aan de hand van het weer en de wind het dagprogramma. Windsurfen, suppen, avonturenspeelplaats, relaxen op het strandje, beachgames, powerkiten, spelletjes spelen etc. Niet veel moet, heel veel mag.

 


Aanvullende informatie:

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur voor het windsurfkamp. Windsurfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikte surfcondities zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, skatelongboarden, beachgames. De leukste surfschool/surfcamps van Nederland! Lunch en drinken/limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De dag zit er om 16:30 weer op. Op vrijdag zijn de ouders al vanaf 15:30 welkom om met zijn allen de week gezellig af te sluiten.


Aanmelden voor het zomer surfkamp:

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! Vul dan alvast even het online formulier in. Bekijken wij de beschikbaarheid en komen zsm op je aanmeldingen terug. *

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.