Windsurfles eigen groep

Groep windsurfles

Wil jij met een eigen kleine groep van 4 tot 6 personen op een eigen gewenste dag en tijdstip een windurfles? Dat kan! Een groepsles is dagelijks op afspraak mogelijk op eigen gewenst tijdstip! Ook te reserveren voor een periode van bijvoorbeeld 4 windsurflessen op 4 opeenvolgende zaterdagen of bijvoorbeeld donderdag avonden. Wil je een windsurfles met een hele groep van meer dan 6 personen? Kijk dan eens bij onze windsurfclinic bij onze groepsactiviteiten!

Windsurfles familie of kleine groep Twiske Oostzaan Amsterdam

Duur: 1,5 uur.

Kosten 35,- p.p. | Jeugd 25,00 p.p.

Locatie: op afspraak: Twiske, westplas of breek Oostzaan/Landsmeer


Aanvullende informatie:

Windsurfles familie of met een kleine groep. Wil jij met je familie, vrienden of andere (kleine) groep graag een windsurfles op een eigen gewenst tijdstijd en datum, dan kan dat! Vanaf 4 personen kun je je eigen windsurfles reserveren. Dit blijft dan je eigen besloten groep. We verzamelen 15 minuten voor de start van de les. Na het omkleden en klaar maken van de materialen op maat gaan we dan een leuke persoonlijke windsurfles draaien.

Minimum leeftijd voor een echte windsurfles is 9 jaar. Ben je onder de 9 jaar, dan passen we de les aan op de jongste van de groep. Spelenderwijs windsurfen en vooral met een glimlach het water op!

Tijdens deze windsurfles krijgt iedereen een windsurfset op maat!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.