Windsurfles twiske

Windsurfles Twiske

prive windsurfles

Prive windsurfles Twiske! 

Windsurflessen tijdelijk niet mogelijk aangezien het voor onze instructeurs niet mogelijk bleek om de 1,5 meter afstand regel te hanteren en de hygiene regels na te leven.

Prive windsurfles twiske met modern superlicht materiaal. Prive windsurfles voor jou alleen of samen met nog 3 vrienden/familie met een max van 4 deelnemers. Leren windsurfen was nog nooit zo leuk en eenvoudig! Met een op deze tijd en materialen aangepaste les methodiek leren wij jou tijdens een prive windsurfles binnen 1,5 uur de basis van het windsurfen! Dit kan op afspraak het hele jaar door.

Aantal deelnemers (prive) windsurfles:

Je kunt je aanmelden voor een priveles voor jou alleen of samen met maximaal 3 vrienden (max 4 deelnemers). Helaas, we hebben geen groepslessen meer.

Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Alleen badkleding en zonnebrand meenemen!

Een prive windsurfles kan maximaal 3 dagen van te voren worden gereserveerd. Dan hebben we zicht op de wind en weten we zeker of je les eventueel kan doorgaan.

Laagseizoen van 15 september tot 15 april

De perfecte periode voor een windsurfles. De drukke les periode zit erop. We hebben weer meer tijd voor privelessen. We geven deze lessen op basis van een afbel lijst. Als de voorspellingen goed zijn, dan nemen we contact op om te kijken of je kan. Voor de winter hebben we winter wetsuits, schoentjes, handschoenen en caps ter beschikking. Koud zul je het niet krijgen. We geven de lessen op een voor die dag geschikte locatie. Lessen gaan door vanaf 10 graden met droog weer.


Hoogseizoen 15 april tot 15 september

In deze periode zijn we druk met de groepen. Prive windsurfles mogelijkheden zijn beperkt mogelijk. Wil je in deze periode een windsurfles, neem dan even contact met ons op om te kijken of we ruimte hebben en een instructeur beschikbaar. Vooral doordeweeks in de ochtenden hebben we regelmatig ruimte voor een prive les. In de weekenden of vakanties is dit erg lastig. Een prive windsurfles kan in deze periode maximaal 3 dagen van te voren worden gereserveerd.

Prijzen: 

Kosten prive introductie, beginner & vervolgles:

Prive les of kleine groep 1,5 uur: 

  • 1 persoon100,- 
  • Bij 2 deelnemers: 75,- p.p.
  • Bij 3 deelnemers: 65,- p.p.
  • Bij 4 deelnemers: 55,- p.p.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.