Windsurfles twiske

Windsurfles Twiske

prive windsurfles

Windsurfles Twiske. Leren windsurfen op het Twiske! Het Twiske is een ideale plas om te leren windsurfen. Geen gemotoriseerde vaart. Mooie strandjes. geen gevaarlijke vaargeul. Klein en overzichtelijk, maar groot genoeg om met alle ruimte te leren.

Windsurfles Twiske! 

Wij bieden 2 les mogelijkheden:

  • Windsurfles eigen kleine groep
  • Windsurfles prive

Windsurfles eigen kleine groep:

Leren windsurfen met je eigen kleine groep! Wat is er nu leuker om met je eigen groepje een keer te komen windsurfen? Vrijwel niets! Ontzettend leuk om te leren. Veel plezier gegarandeerd. Met ons moderne lichte materiaal leren wij jullie binnen 1,5 uur de basis van het windsurfen. Ook erg leuk als familie activiteit. Alle materialen en warme wetsuits zijn inbegrepen. Deze les is op afspraak te reserveren.

Kosten windsurfles kleine groep:

  • Bij 3 deelnemers: 65,- p.p.
  • Bij 4 deelnemers: 55,- p.p.

Prive windsurfles Twiske:

Prive windsurfles op het twiske met modern licht materiaal. Prive windsurfles voor jou alleen of samen met nog een vriend, vriendin of familielid. Leren windsurfen was nog nooit zo leuk en eenvoudig! Met een op deze tijd en materialen aangepaste les methodiek leren wij jou tijdens een prive windsurfles van 1,5 uur de basis van het windsurfen! Dit kan op afspraak het hele jaar door. Eigenlijk kunnen wij je garanderen dat je bonnen 1,5 uur de basis doorhebt.

Ben je herintreder en wil je het weer een keer proberen? Dan is een prive windsurfles ideaal!

  • Minimum leeftijd 10 jaar. Jonger? Informeer!
  • Aanmelden: info@surfandbike.com
  • Je kunt met maximaal 2 personen aansluiten bij een priveles.

Kosten prive windsurfles: 95,- p.p.

Alle materialen en wetsuits zijn bij de prijs inbegrepen. Graag 10 minuten voor aanvang van je les aanwezig ivm omkleden en voorbereiden les.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.