Windsurfles Twiske

Windsurf clinic Twiske

Windsurfles Twiske voor je eigen besloten groep van tussen de 5 en 8 deelnemers. Voor iedereen vanaf 10 jaar die met een eigen besloten groep wil leren windsurfen. Pas op! Windsurfen is verslavend. Wij weten er alles van en brengen ons enthousiasme graag naar jou over! Deze les is te reserveren door kleine groepen van 5 tot 8 personen. Verzamel wat vrienden of familie en sluit aan!

Veilige en zeer lichte Inflatable materialen. Leer windsurfen in 1,5 uur!

Wanneer: Op afspraak dagelijks

Duur: Ongeveer 1,5 uur

Aanmelden: Tussen de 3 dagen en uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning. Dan hebben wij goed zicht op de wind en voorspelling. Mochten jullie als alternatief ook openstaan voor een sup intro en tour, dan kan dit al verder van te voren gereserveerd worden. Graag even aangeven bij reservering.

Kosten 45,- p.p.| Alle materialen inbegrepen

Locatie: Twiske Oostzaan


Aanvullende informatie:

Als beginner leren wij je de basis van het windsurfen. Wij gebruiken modern materiaal. Veilige inflatable windsurfboard en een superlichte inflatable zeilset. Doordat wij gebruik maken van modern materiaal kunnen we na een korte instructie op het land al snel het water op. Kan je al (een beetje) windsurfen, dan sluiten we aan op je huidige nivo.

Windsurfboard en zeil in de juiste maat voor jouw lengte en gewicht. Hebben jullie al eerder een keer windsurfles gehad maar willen jullie nog een keer aan de slag met de basis? Dan kunnen jullie hier ook bij aansluiten. De les sluit aan op je nivo.

Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. B zwemdiploma

Graag 10 minuten voor de les aanwezig zijn om je windsurfles voor te bereiden! Kunnen we ook echt op tijd starten met de les. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.