Windsurfles Twiske

Windsurfles Twiske

Windsurfles Twiske voor volwassenen. Voor iedereen die wil met een eigen besloten groep wil leren windsurfen. Pas op! Windsurfen is verslavend. Wij weten er alles van en brengen ons enthousiasme graag naar jou over! Deze les is te reserveren door kleine groepen vanaf 4 personen. Verzamel wat vrienden of familie en sluit met minimaal 4 personen aan!

Veilige en zeer lichte Inflatable materialen. Leer windsurfen in 1 uur!

Wanneer: Op afspraak dagelijks

Duur: Ruim 1 uur

Aanmelden: Uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning

Kosten 30,- | Alle materialen inbegrepen

Locatie: Twiske Oostzaan


Aanvullende informatie:

Als beginner leren wij je de basis van het windsurfen. Wij gebruiken modern materiaal. Veilig inflatable windsurfboard en een superlichte inflatable zeilset. Doordat wij gebruik maken van modern materiaal kunnen we na een korte instructie op het land al snel het water op. Kan je al (een beetje) windsurfen, dan sluiten we aan op je huidige nivo.

Windsurfboard en zeil in de juiste maat voor jouw lengte en gewicht. Heb je al eerder een keer windsurfles gehad maar wil je nog een keer aan de slag met de basis? Dan kun je hier ook bij aansluiten. Ben je nog geen 12 jaar of wil je met alleen jeugd windsurfen? Sluit dan aan bij onze jeugd windsurfles.

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. B zwemdiploma

Graag 15 minuten voor de les aanwezig zijn om je windsurfles voor te bereiden! Kunnen we ook echt op tijd starten met de les. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.