Locatie

Windsurfschool en Sup Twiske

Windsurfschool en Sup Twiske Oostzaan.

Windsurfschool en Supschool Twiske ligt in de driehoek tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend in recreatiegebied het Twiske. Een ideale locatie voor het windsurfen en suppen. Startpunt voor diverse sup routes. Sluit aan op kanoroutes. Geen gemotoriseerd vaarverkeer. Slechts 15 minuten fietsen van de NDSM pont naar Amsterdam CS en ligt vrijwel naast de ring A10. Hier zijn wij ruim 20 jaar geleden begonnen met windsurfen en gaven we in de hoogtij dagen van het windsurfen ook al windsurflessen.

Windsurfles jeugd twiske

Onze leslocaties binnen het Twiske:

Locatie 1: Vennegat Zuiderlaaik Oostzaan:

Vennegat 1: De ondiepe plas

windsurfschool

Deze ondiepe plasje is te vinden tussen de hoofdingang en de avonturenspeelplaats aan de kant van Oostzaan aan de zuiderlaaik. Ideaal voor kinderverjaardagen voor de jongste jeugd en schoolsportdagen. Een veilige ondiepe afgesloten plas waar iedereen lekker veilig kan oefenen. Je kan hier overal staan. Ideaal voor de introductie lessen. Dit is tevens onze surfkamp locatie en vaak het startpunt voor het suppen.

Vennegat 2: Het grotere water

Het Vennegat plas ligt direct aan groter water waar de gevorderden lessen plaatsvinden. Even onder het bruggetje door. Dit is onze gevorderden windsurfles locatie. Je kan hiervandaan ook meteen aansluiten op een mooie sup route.

Locatie 2: ‘De Leers’ Noorderlaaik Oostzaan:

Windsurfen Twiske

Dit surfstrand is gelegen aan het grote meer. Hier vinden onze gevorderden en vergevorderden lessen plaats. Maar af en toe wijken we hier ook naartoe uit als de weersomstandigheden dit vragen. Aan de ene kant van de landtong hebben we het grote meer van het Twiske met het zandstrand. Aan de andere kant hebben we een kleine plas bij de haven voor eventuele introductie lessen.

Andere locaties:

Natuurlijk kunnen wij op aanvraag met onze windsurfschool ook op andere locaties binnen en buiten het Twiske lessen en clinics organiseren. Ook voor het suppen. We zijn mobiel. Vooral voor groepen en verjaardagen kunnen we eenvoudig uitwijken naar andere strandjes en baaien. Kom je bijvoorbeeld uit Purmerend, Landsmeer of Den Ilp, dan komen we gewoon naar het Kure-Jan strand in Den Ilp voor je feestje!

Overzichtskaart Twiske

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.