Wing Sup Verhuur

Wing Sup verhuur Twiske Oostzaan

Zelf oefenen met een sup en wing of met een complete foilwing set? Informeer naar beschikbaarheid op de gewenste dag. Een set reserveren kan vanaf ongeveer 3 dagen vooraf afhankelijk van beschikbaarheid. We hebben dan ook zicht op de weersvoorspellingen.

Kosten huur normale sup met wing:

  • 1 uur: 45,-
  • Volgend uur: 25,-
  • Eventueel warm wetsuit 5,00 per 2 uur.

Kosten huur foilwing set (wingsup, wing en foil):

Een complete foil wing set is alleen te huren als je al lessen hebt gehad met de wing op een gewone sup en kunt aantonen dat je de wing onder controle hebt.

  • 1 uur 85,-
  • Volgend uur 45,-
  • Een complete foilwing set is een dure set. Het is high performance en kwetsbaar materiaal. Een complete set welke wij gebruiken kost al snel meer dan 3500 euro.
  • Een set huren is alleen mogelijk als je al een introductie en vervolgles hebt gehad.
  • Helmplicht! Breng je skate of fietshelm mee…

Schade bij huur foilwing:

Huren van een complete foilwing set is geheel op eigen risico! Vooral als beginner is er een behoorlijke kans om schade te maken. Alle zichtbare schades zullen in rekening worden gebracht aan de huurder. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Drijf je af en moet je teruglopen of zwemmen, dan wordt ook deze tijd in rekening gebracht.

Verlies/achterlaten foil of wingset:

Regelmatig komt het voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er 400 euro extra in rekening gebracht! Wordt de set gestolen als je hem achterlaat, dan wordt het gehele aankoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Deze is vanuit alle hoeken van het Twiske zwemmend met de set te bereiken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.