Wing Sup Verhuur

Wing Sup | Samen Wingen!

Zelf oefenen met een wing en sup!

Sluit aan als wij zelf gaan wingen. Dit kan zijn op het Twiske, maar ook op andere locaties binnen de regio. Dit laten we uiteraard weten. Meld je aan via de email en geef je mobiele nummer door. Als wij gaan wingen laten wij dit weten. Als je kunt sluit je aan. Je huurt bij ons een (gewone) sup met centerfin en wing en kunt zelf lekker oefenen. We geven je wel vooraf een heel korte intro en veiligheid instructie en houden je in de gaten. Wij zorgen dat je set klaarligt. Zo kun je zelf de basis leren om later verder te gaan op een foilsup met wing. Uiteraard geven wij altijd tussentijds tips en tricks. Zie het als een coaching sessie…

Kosten huur normale sup met wing:

  • minimaal 2 uur: 65,-
  • Eventueel volgend uur: 20,-
  • Eventueel warm winter neopreen (wetsuit, booties, cap) 10,00

Wingfoilen met een complete foilwing set!

Heb je de basis van het wingen op een gewone sup door, of kun je al wingfoilen, maar wil je gewoon een set huren? Dat kan. Een complete foil wing set is echter alleen te huren als je kunt aantonen dat je de wing en gewone sup onder controle hebt en al prima zelfstandig heen en weer kunt wingen. Ben je nog niet bij ons bekent, dan mag je eerst even proef wingen op de gewone sup met de wing. Kunnen wij inschatten op je al op het gewenste nivo zit om zelfstandig met een foil wing set het water op te gaan.

Kosten huur foilwing set (wingsup, wing en foil):

  • 1 uur 85,-
  • Volgend uur 45,-
  • Een complete foilwing set is een dure set. Het is high performance en kwetsbaar materiaal. Een complete set welke wij gebruiken kost al snel meer dan 3500 euro.
  • Een set huren is alleen mogelijk als wij weten of je de basis van het wingen door hebt op een gewone sup.
  • Helmplicht! Breng je skate of fietshelm mee…
  • Eventueel warm winter wetsuit 5,00 per 2 uur.

Schade bij huur foilwing:

Huren van een complete foilwing set is geheel op eigen risico! Vooral als beginner is er een behoorlijke kans om schade te maken. Alle zichtbare schades zullen in rekening worden gebracht aan de huurder. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Drijf je af en moet je teruglopen of zwemmen, dan wordt ook deze tijd in rekening gebracht.

Verlies/achterlaten foil of wingset:

Regelmatig komt het voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er 400 euro extra in rekening gebracht! Wordt de set gestolen als je hem achterlaat, dan wordt het gehele aankoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Deze is vanuit alle hoeken van het Twiske zwemmend met de set te bereiken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.