Wingfoil les / coaching

foil wing les twiske

Wingfoil les/coaching:

Wingfoil les, of misschien beter, foilwing coaching. Voor iedereen die al een eigen wingfoil set heeft en hierop wil leren wingfoilen of zijn techniek wil verbeteren! Zweef als een vogel over het water. Geen weerstand, geen gestuiter. Snowboarden door de diepe poedersneeuw, alleen dan op het water. Gewichtsloos…….

Onze ervaren foil instructeurs, waarvan sommige al meer dan 5 jaar foil ervaring hebben, helpen je goed en veilig op weg! Iedereen kan dit leren. Deze sport kent een steile leercurve. Pas op. Je bent gewaarschuwd. Dit is zeer verslavend. Dat weten wij uit eigen ervaring….

Wanneer kan je bij ons aansluiten?

  • Als je in bezit bent van een eigen foilwing set!
    • Je hebt al een eigen wingfoil set aangeschaft en je wil door ons op je eigen materiaal op weg worden geholpen. Vermeld bij aanmelden je materiaal specificaties! Wing, board en foil. En geef je nivo door. Wij stellen ivm de vele schades geen materiaal meer beschikbaar voor de wingfoil les!

Prijzen wingfoil les/coaching:

  • Prive les 1,5 uur: 80,-
  • Met 2 deelnemers: 70,- p.p.
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Wat zelf mee te brengen:

  • Helm. Fiets, skate, ski of snowboard volstaat.
  • Impact vest.
  • Eigen wetsuit mag, moet niet.
  • Eten, drinken en een glimlach! En heb je bovenstaande niet dan hebben wij vast wel iets voor je liggen.

*Foilen met de wing is geheel op eigen risico! Tijdens de les gemaakte schade komt voor rekening van student. Zorg voor een WA verzekering welke de eventuele schade aan materialen dekt.

Opmerking:

Voorheen was het mogelijk om op ons materiaal te leren wingfoilen. Door de vele schades aan het materiaal hebben wij helaas moeten besluiten hiermee te stoppen. Tevens bleek dat veel deelnemers na het succesvol afronden van de wingsup les al meteen verder willen met een eigen foilwingset en vooral behoefte hadden aan een coaching sessie op hun eigen materiaal.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.