Wingfoil Verhuur

Wingfoil verhuur Wing en Sups

Wing verhuur van F-One!

Je bent bij ons helemaal welkom om een wing sup set te huren om lekker zelf het wingen te oefenen. Helaas is het door de vele schades niet meer mogelijk om een wing foilset te huren.


Huur een windsurfsup met wing. Wij maken gebruik van zowel de windsurfsups van Starboard en RRD met centerfin optie. Perfect om de basis te oefenen en ontzettend leuk om te doen!

  • Vanaf 2 sets vanaf 72 uur vooruit te reserveren.
  • 1 set, of verhuur op de dag zelf afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer!
  • Minimale huur per set is 1,5 uur.
  • Huur gaat in als je spullen klaar liggen (wij maken ter plekke een set op maat) en eindigt als je ze inlevert.

Wingsup set reserveren

Stuur een email met je gewenste dag/starttijd en contactgegevens naar info@surfandbike.com. Je wingsup set aanvragen kan vanaf 72 voorafgaand aan je gewenste datum. Check van te voren de windvoorspellingen!

Prijzen wingsup verhuur:

Wingsup set:

  • 1,5 uur: 45,-
  • 80,- Middaghuur 13:00 tot 17:00 (weekenden vr-zo)
  • Elk volgend kwartier: 10,-
  • Wetsuit 7,50 gehele verhuur periode
  • De sup heeft centerfin om hoogte te kunnen lopen.

Foilwing set (niet meer mogelijk):

Helaas, een complete foilwing set huren is bij ons niet meer mogelijk. Een wingsup set wel.

Schade bij huur foilwing/sup set:

Huren van een wing set is geheel op eigen risico! Alle schades opgelopen tijdens je huur periode zullen in rekening worden gebracht. De huurder dient zich hiervan bewust te zijn.

Tijdsoverschrijding:

Je huurt je set voor een vooraf bepaalde tijd. Je bent zelf verantwoordelijk om de set op tijd weer in te leveren. Drijf je af en moet je teruglopen of zwemmen, dan wordt ook deze tijd in rekening gebracht. Als je pauze neemt, komt deze tijd ook voor je eigen rekening. De set is in deze tijd niet te verhuren.

Verlies/achterlaten foil of wingset:

Regelmatig komt het voor dat een deelnemer niet zelfstandig terug kan komen en een set onbeheerd achterlaat op een ander strandje/locatie. In dit geval wordt er 400 euro extra in rekening gebracht! Wordt de set gestolen als je hem achterlaat, dan wordt het gehele aankoop bedrag in rekening gebracht. Je bent zelf compleet verantwoordelijk om de set terug te krijgen op de verhuur locatie. Deze is vanuit alle hoeken van het Twiske zwemmend of peddelend met de set te bereiken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.