Zaterdag ochtend instuif

Zaterdag surf- en sup fun!

Windsurfen Twiske


Zaterdag Instuif

Zaterdag windsurf en sup fun! Geen les, maar vrij gebruik van de materialen. Lekker windsurfen of suppen onder toezicht van je ouders. Natuurlijk zijn wij er voor tips en om te helpen. Voor alle jeugd van van 6 tot 16 jaar die kan zwemmen (B diploma). Kom langs met je vrienden en vriendinnen. Lekker sporten en plezier maken.

Wanneer: 

Elke zaterdagochtend bij redelijk weer van 10:00 tot 12:00. Voor 1 vast bedrag lekker windsurfen, suppen, chillen en met zijn allen lol maken op en rond het water!

Aanmelden vrijdag tussen 8:30 en 18:00:

Op de vrijdag tussen 08:30 en 18:00. Gaat door als we 4 aanmeldingen binnen hebben en bij redelijk weer. Dit laten we vrijdagavond weten.


Spelregels:

We hebben verschillende windsurf en supsets beschikbaar. Diverse zeilmaten kunnen worden gewisseld. Alle materialen worden door de deelnemers gedeeld. Iedereen kan ruim gebruik kan maken van de materialen. Samen spelen is samen delen!

Belangrijke informatie:

  • Deelname is op eigen risico.
  • Minimaal 6 jaar en in bezit zwemdiploma B. Ouders/begeleiders zijn verantwoordelijk!
  • Let op, het is geen les! Er is dus geen instructeur die met je meegaat, maar wij lopen wel gewoon rond, houden je in de gaten en gaan regelmatig mee het water op.

Wanneer :

  • Elke zaterdag (Niet tijdens de zomervakantie)

Kosten per deelnemer:

  • 17,50 voor jou
  • 12,50 voor je broer of zus.

Aanmelden/aansluiten: 

  • Wil je aansluiten? Stuur dan op de vrijdag tussen 08:30 en 18:00 een app naar 06-20679152 of een email naar info@surfandbike.com met hoeveel personen je komt. Na 18:00 laten we dan meteen weten of het doorgaat. Vanaf 4 aanmeldingen en bij redelijk weer gaat het door! Last minute zaterdagochtend aansluiten? Kom dan even zaterdagochtend naar het strandje of we daar aanwezig zijn.

Locatie:

  • Surfstrand ‘De leers’ Twiske Oostzaan

Opmerking: 

Er zijn speciale lijnensets aanwezig met 50 meter elastiek lijnen welke aan de windsurf boards kunnen worden bevestigd, zodat de jongste jeugd onbezorgd kan oefenen met windsurfen en eventueel binnengehaald kan worden door de ouder/begeleider.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.