Sportief zomerkamp Twiske Oostzaan

Sporten, relaxen, vrienden maken en heel veel lol!

In de zomervakantie van 2019, 4 weken het leukste sportieve dagkamp zonder overnachting in het twiske.

  • Voor 2019 kies uit week:
    • 29
    • 30
    • 33
    • 34

Kom jij ook? Gaan we er voor jou (weer) een topweek van maken!

Een week boordevol sportieve surf en sport activiteiten voor alle jeugd van 8 tot 16 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma B. Sporten en plezier tot je erbij neervalt. Niet veel moet, veel mag….. Plezier maken staat voorop samen met heerlijk sportief bezig zijn.

Zomerkamp prijs: 5 dagen | € 275


Aanvullende informatie:

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur voor het kamp. Windsurfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikte surf condities zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, skatelongboarden, beachgames. De leukste surfschool/surfcamps van Nederland! Lunch en drinken/limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De dag zit er om 16:30 weer op. Op vrijdag zijn de ouders al vanaf 15:30 welkom om met zijn allen de week gezellig af te sluiten.

Behoefte aan meer informatie? Kijk dan even hier….


Ik wil wel, maar kan niet de hele week!

Regelmatig krijgen wij de vraag of het niet mogelijk is om een losse dag aan te sluiten of een aantal dagen. Dit is beperkt mogelijk en alleen last minute te reserveren afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer een dag van te voren of we misschien nog een plekje over hebben.

Heb je nog nooit gewindsurft, dan kun je alleen op de maandag voor de eerste keer aansluiten. Dan hebben we de introductie les. Ben je al een keer eerder bij ons op kamp geweest of heb je al een keer recent windsurfles gehad, dan kun je ook los op een andere dag aansluiten of op een andere dag inschuiven voor een 3 daags kamp.

Zomerkamp prijs: 3 dagen  € 200 |1 losse dag  € 80,- 


Aanmelden voor het zomerkamp:

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! Vul dan alvast even het online formulier in. Bekijken wij de beschikbaarheid en komen zsm op je aanmeldingen terug.


Impressie 2018: 

Zomerkamp Twiske Oostzaan

windsurfkamp

Mega Sup XL kids