Zondag instuif

Surf instuif! Windsurf, sup, games

Zondagochtend Surf instuif. Water fun voor de jeugd! Buiten de vakanties op elke zondagochtend van 09:00 tot 12:00. We starten vanaf 15 april. De hele ochtend onbeperkt windsurfen, suppen en in en rond het water spelen. Binnen deze ochtend krijg jij ook je windsurfles op je eigen nivo. Zeker weten dat dit de leukste ochtend van de hele week is! Iedereen vanaf 6 jaar die kan zwemmen (B diploma) kan aansluiten.

waterbasketbal twiske

Elke zondag van 09:00-12:00

Kosten: 20,- 

Minimaal zwemdiploma B

Let op, je les gaat alleen door bij minimaal 4 aanmeldingen! Eventueel voegen we in overleg de groepen samen.


Aanvullende informatie:

Je leukste ochtend op en in het water!! Super veilige materialen en ondiep water. Met zijn allen onbeperkt windsurfen, suppen en waterspelen. Fun op en rond het water, daar gaat om op deze ochtend. Gewoon lekker spelenMaak gebruik van de beschikbare materialen. Samen spelen = samen delen. Doel is om vooral veel waterplezier te maken op het veilige ondiepe Vennegatplas. Zie het als een topochtend van het zomersurfkamp.

Windsurfles:

We organiseren binnen deze ochtend 3 windsurflessen op 3 verschillende niveaus. Geef van te voren aan bij welke les je wil aansluiten. Deze zit uiteraard in deze ochtend inbegrepen. Natuurlijk mag je ook alleen voor je les komen, maar je bent zeker ook de hele ochtend welkom. De les is vrijblijvend, je hebt ervoor betaalt, maar als jij met je vriendjes of vriendinnen alleen wilt blijven spelen, is dat wat ons betreft ook mogelijk.

Windsurf les schema zondagochtend:

09:00-09:45 Windsurf fun 6 tot 8 jaar (Spelenderwijs leren windsurfen)

10:00-10:45 Beginner jeugd 8 tot 16 jaar

11:00-11:45 Gevorderd jeugd 8 tot 16 jaar


Veiligheid:

We organiseren dit op het Vennegat. Dit is een veilige ondiepe plas waar je overal kan staan. Toezicht door de ouders zelf is zeer gewenst en zelfs noodzakelijk als de jeugd het grotere water op wil buiten de baai van het Vennegat.

Maar mijn kind wil buiten de bruggen op het grote water?

Dat mag onder toezicht van een eigen/ouder begeleider. Wij kunnen hier echter geen toezicht op houden. Er is voor de veiligheid een sup en peddel om eventueel assistentie te verlenen aanwezig. Ze kunnen hier echter ook prima zelf terug naar de kant komen en terug peddelen als ze niet meer terug kunnen komen met windsurfen. In noodsituaties zullen wij natuurlijk meteen assistentie verlenen.

Jeugd is altijd verplicht om een surfpak te dragen. Buiten dat het ervoor zorgt dat je warm blijft, werkt het ook als een drijfhulp.

Wanneer:

Vanaf 15 april (Hopelijk als het weer het toelaat!) tot aan de zomervakantie elke zondagochtend van 09:00 tot 12:00 op het Vennegatplas in het Twiske aan de Oostzaanse kant. Super veilig, ondiep en heerlijk rustig.

Materialen en hulp van ouders/vrijwilligers:

krokodillen sup loop

Misschien wil je vader of moeder helpen? Dat mag! Graag zelfs.

Wetsuit en materialen zijn natuurlijk inbegrepen. Hulp van de ouders voor het voorbereiden en afronden van de ochtend wordt gewaardeerd! Zo kunnen we het betaalbaar houden. Meehelpen in, op, of rond het water? Graag! Pak gerust een wetsuit en spring mee het water in.

Let op!  Het is gewoon lekker spelen en spelenderwijs windsurfen, suppen en in het water spelen. Binnen deze ochtend sluit je aan bij je eigen windsurfles. Wij stellen puur de materialen ter beschikking aan de deelnemende jeugd. Toezicht voor de jongste jeugd dient plaats te vinden door de ouders zelf. Natuurlijk mag je als ouder meehelpen in en rond het water!

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.