Zondag instuif

Zondag surf- en sportinstuif

Windsurfen Twiske

Zondag surf en sport instuif! Iedereen van 6 tot 100 jaar die kan zwemmen (B diploma) en al kan windsurfen of windsurf les heeft gehad kan aansluiten. Kom langs met je vrienden en vriendinnen. Neem je ouders mee! Elke zondagmiddag van 13:00 tot 17:00. (In de zomervakantie aangepast) Voor 1 vast bedrag de hele middag zelf windsurfen, suppen en chillen… Onbeperkt gebruik van de materialen.

Spelregels:

Er liggen (minimaal) 5 windsurf en 5 supsets ter beschikking op basis van samen spelen, samen delen. Alles is op eigen risico. Let op, het is geen les! Er is dus geen instructeur die met je meegaat, maar wij lopen wel gewoon rond en gaan regelmatig mee het water op. Om de 20 minuten even wisselen met andere deelnemers, zo houden we het leuk voor iedereen.

Wanneer : Vanaf 15 april elke zondag van 13:00-17:00

Kosten:

  • jeugd: 15,- p.p.
  • volwassenen 25,- p.p.
  • familie (max 4 deelnemers en 2 sets): 35,- 

Eventuele wetsuit huur: 5,- per wetsuit voor de hele middag

Minimaal 6 jaar en in bezit zwemdiploma B

Locatie: Surfstrand Twiske Oostzaan


Opmerking: 

Wil je een langere suptocht maken of zelf bijvoorbeeld 2 uur een windsurf of supset huren op de zondagmiddag, dan kan je natuurlijk ook gewoon een windsurf of supset huren. Dan heb je voor de afgesproken duur gewoon je eigen set.

Er zijn speciale lijnen sets aanwezig met 50 meter elastiek lijnen welke aan de windsurf boards kunnen worden bevestigd, zodat de jongste jeugd onbezorgd kan oefenen met windsurfen en eventueel binnengehaald kan worden door de begeleider.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.