Contact

Contact en locaties

  • Offertes, boekingen en reserveringen alleen via online reserveren of email. Dit om dubbele en incomplete aanvragen te voorkomen. 
  • Bij onduidelijkheid nemen wij even telefonisch contact met u op. 
  • Reserveren is altijd noodzakelijk. Zijn niet altijd op dezelfde locatie aanwezig.
  • Vooral in het hoofdseizoen komen wij er niet aantoe om al de sociaal media kanalen (facebook, instagram etc) te checken. Vragen, boekingen, reserveringen via sociale media worden dan ook niet in behandeling genomen.  
  • Waarom alleen per email boeken en reserveren?
    • Door alle sociaal media kanalen en berichten diensten werd het voor ons onmogelijk om overzicht te houden. We kregen via alle kanalen aanvragen binnen. Ook veel dubbele. 

Hoofdlocatie: Surfstrand ‘De leers’ (op afspraak) 

Surfstrand ‘De Leers’ Noorderlaaik Twiske Oostzaan.

Bij mooi weer met zon en temperaturen boven de 17 graden zijn wij vanaf half mei in de vakanties en de weekenden  vaak op locatie aanwezig. Doordeweeks alleen op afspraak. In de periode van 1 april tot half mei en van 15 september tot 1 november zijn wij er alleen op afspraak. 

Staat de bus er, maar is er niemand aanwezig? Dan zijn we waarschijnlijk het water op, of in ieder geval in de buurt. Bel ons dan even. Ons telefoonnummer staat in de bevestigingsmail welke aan u is gestuurd of staat op de bus.   

Overzichtskaart Twiske met alle activiteiten en faciliteiten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.